Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Luis Ibanez u Dinamu

Luis Ibanez u Dinamu

Dinamo nastavlja kupovinu južnoamerikanaca, a novo, i prema najavama zadnje, pojačanje je Luis Ibanez, lijevi bočni Boca Juniorsa koji je potpisao na pet godina...

Dinamo je odlaskom toliko puta neopravdano osporavanog Hrvoja Čale ostao "tanak" na poziciji lijevog bočnog i Modri su morali kupiti zamjenu. Luis Ibanez ima 19 godina i dolazi iz, jednog od najvećih klubova svijeta - Boca Juniorsa.

Mladi bek je izdanak odlične škole argentinskog diva i ima dva nastupa za prvu momčad otkako je preseljen iz mlađih kategorija. Dinamo je tako popunio i poziciju lijevog bočnog za koju je prije dolaska mladića konkurirao samo Carlos i, za "silu" mladi Barbarić.

Ovim potezom, Dinamo završava prijelazni rok i ovaj kadar igrača koji sada ima Branko Ivanković, je ono što će imati na raspolaganju u ostvarivanju, najdraže mu fraze, ciljeva i ambicija, a to je poznato - doma sve, u Europi što dalje.

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!