Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Zahora se vratio u Sloveniju

Zahora se vratio u Sloveniju
Foto: Nikola Movrić
Foto: Nikola Movrić

Dinamov napadač Dario Zahora odlučio je karijeru i u idućoj sezoni nastaviti u Sloveniji. No, nakon što je igrao za Domžale, ovog je puta odabrao Interblock...

Još prije nekoliko dana je iz Dinama stigla obavijest da su Dariju Zahori dane slobodne ruke u traženju novog kluba, a 26-godišnjem napadaču nije trebalo previše vremena da se vrati u ligu u kojoj je briljirao protekle sezone. Zahora će i u idućoj sezoni igrati na slovenskim travnjacima, ali ovog puta u drugom klubu.

Najbolji napadač Slovenske nogometne lige u protekloj sezoni od ovog će ljeta tresti protivničke mreže u dresu Interblocka iz Ljubljane, a ne više u dresu kluba s kojim je osvojio naslov prvaka u protekloj sezoni. Zahora će debitirati već u srijedu u slovenskom Superkupu u kojem se Interblock sastaje upravo s njegovim bivšim klubom - Domžalama.

Zahora se na posudbama nalazi već dulje vrijeme, a ni ovog puta se Dinamo nije odrekao prava na njega te i dalje ostaje otvorena mogućnost da jednog dana ponovno zaigra u Dinamu. Na čelu Interblocka se nalazi hrvatski stručnjak Dragan Skočić, koji će sigurno također znati na najbolji mogući način iskoristiti Zahorina neosporna napadačka umijeća.

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!