Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Besplatan tisak do kraja prosinca!

Stigao je dan koji ste dugo čekali, a ako ga niste čekali onda je stigao puno brže no što ste se nadali, s obzirom da se niste nadali...

Vrijeme je darivanja, a vaši omiljeni veliki i mali navijači najviše bi se obradovali dresu Dinama, Barcelone, Manchester Uniteda, Celtica, Juventusa ili Real Madrida, a još bi sretniji bili kada bi na leđima imali broj i ime svojeg ljubimca. Postoje i oni koji bi uz desetku na Barcinom dresu željeli vidjeti svoje ime ili nadimak. Nikada nije bilo lakše usrećiti ih ili upapučariti otiskivanjem imena Messi (usrećiti) ili 'Majin dečko' umjesto Sinama-Pongolle (upapučariti).

Možete se ulizivati svojem šefu, koji vas iz tjedna u tjedan "fascinira" svojim potezima na tvrtkinom terminu utorkom ili pak dati do znanja prijatelju što mislite o njegovim prečestim padovima u protivničkom kaznenom prostoru otiskivanjem imena Inzaghi ili jednostavnije 'Varalica'. Potonji primjer vrijedi i za osobe čija je vjernost u vezi upitna.

Sve ovo možete napraviti lakše nego ikada. Pitate se zašto? Ma ne pitate, pročitali ste naslov. shop.sportnet.hr vam u suradnji s Top sport trgovinama omogućuje besplatan originalni tisak na svu kolekciju dresova 2009./2010., što uključuje i tek pristigle dječje komplete NK Dinamo za sezonu 09/10!

Svi dresovi uključeni u akciju imaju uz biranje veličine opciju izbora tiska (Akcija - tisak gratis). U koraku 2/4 procesa narudžbe u napomenu upišite što točno želite otisnuti. Ukoliko želite nekog igrača tog kluba, a niste sigurni koji broj nosi na leđima, upišite samo ime, ostalo prepustite nama.

Imate pitanja? Pitajte nas na shop@sportnet.hr! Što još čekate? Trk na shop.sportnet.hr, riješite se blagdanskih briga!

Tagovi: Nogomet