Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Agram pokorio konkurenciju

Agram pokorio konkurenciju
Foto: Mišo Gulić
Foto: Mišo Gulić

Na Kamešnici je održano Ekipno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju. Pobjede i u muškoj i u ženskoj konkurenciji ostvarili su članovi zagrebačkog Agrama.

Kamešnica je ugostila Prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju, a najviše razloga za zadovoljstvo imaju u Agramu. Ostvarili su ekipne pobjede u obje konkurencije, a njihovi atletičari Goran Grdenić i Matea Matošević ekipnom slavlju pridonijeli su prvim mjestima.

U muškoj konkurenciji, uz već spomenutog Grdenića, Agram su do pobjede vodili Goran Murić (ukupno treći) i Matija Krivec (ukupno šesti). Drugo mjesto osvojili su članovi AK Aviokarte.hr, a treće AK Sljeme.

U ženskoj konkurenciji, Matošević je na pobjedničkom postolju društvo pravila Ljiljana Ćulibrk (ukupno šesta). Drugo mjesto pripalo je atletičarkama Sljemena, a treće AK Slavonija Žito.

U juniorskoj konkurenciji nije bilo dovoljno natjecatelja da bi se upisivali ekipni rezultati i dijelile medalje. Spomenimo kako su prva mjesta osvojili Jure Josipović i Romana Tea Kirinić (oboje iz Agrama).

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!