Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Gomelt predstavljen u Rijeci, sve dogovoreno s Punčecom i Heberom

Gomelt predstavljen u Rijeci, sve dogovoreno s Punčecom i Heberom
Foto: FaH
Foto: FaH

Tomislav Gomelt prvo je novo ime u redovima Rijeke za novu sezonu, a uskoro bi se Riječanima trebali priključiti i Roberto Punčec i Heber...

Tomislav Gomelt vratio se u Hrvatsku nakonšto je vrlo mlad otišao u inozemstvo. Tek su mu 22 godine, a odlučio se prihvatiti ponudu Riječana i na taj način napraviti iskorak nakon dosta lutanja posljednjih sezona.

Mladi hrvatski veznjak predstavljen je danas u prostorijama kluba i nije skrio zadovoljstvo zbog ovakvog raspleta.

"Sretan sam što sam potpisao za Rijeku i što sam došao u ovaj klub. Nadam se da ću svojim doprinosom pomoći gdje je stala prošle sezone. Bila mi je želja da Rijeka osvoji naslov jer htio sam da osvoji onaj klub koji je zaslužio, a to je bila Rijeka", istaknuo je Gomelt na predstavljanju.

Uz njega pred medijima bio je i sportski direktor Ivan Mance koji je priznao i kako su vrlo blizu konačnom dogovoru s još dvojicom igrača.

"Što se tiče Hebera, sve je dogovoreno i danas bi se trebali potpisati ugovori između Rijeke i Slaven Belupa, dogovoreni su uvjeti s igračem i ako sve bude u redu na liječničkom pregledu, u ponedjeljak bi trebao biti u autobusu za Kranjsku Goru. Isto vrijedi i za Roberta Punčeca. S njim je također praktički sve dogovoreno i treba pristupiti liječničkom pregledu."

Postoji interes Bologne za Bradarića, Genta za Andrijaševića i Schalkea za Eleza, to ne krije niti Mance.

"Ono što se pričalo oko Bradarić, Andrijaševića, Eleza, tu već postoje neki konkretni razgovori, no to ćemo vidjeti u narednim danima kako će se rasplitati. Ostalo je sve daleko od nekakvih ozbiljnih kontakata. Schalke je promijenio trenera, to može zakomplicirati posao, ali vidjet ćemo."

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!