Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Roberto Punčec stavio potpis na trogodišnji ugovor s Rijekom

Roberto Punčec stavio potpis na trogodišnji ugovor s Rijekom
Foto: Yasuyuki Nagatsuka
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kao što se najavljivalo, Roberto Punčec stavio je potpis na ugovor s Rijekom. Punčec dolazi nakon epizode u Union Berlinu kao slobodan igrač, a stavio je potpis na trogodišnji ugovor...

Zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance prilikom predstavljanja Tomislava Gomelta najavio je kako bi vrlo brzo ugovor s Rijekom trebali potpisati Roberto Punčec i Heber. Punčec je to učinio nakon uspješno odrađenog liječničkog pregleda i naredne tri godine trebao bi biti pod ugovorom s Riječanima.

Punčec dolazi kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s Union Berlinom u kojem je proveo proteklih pet godina. Prije toga igrao je u Maccabiju u koji je otišao iz Varaždina.

Punčec je u Berlinu svlačionicu dijelio s Damirom Kreilachom, bivšim kapetanom Rijeke, vrlo cijenjenom veznjaku kako u Rijeci tako i u Union Berlinu.

"Pratio sam što se događa u hrvatskoj ligi iako je Damir to odrađivao pozornije od mene. Dobio sam od njega dodatne informacije, a i bio nam na finalu kupa u Varaždinu. Smatram da je dolazak u Rijeku korak naprijed u karijeri, dolazim u momčad koja je osvojila dvostruku krunu i koja strahovito napreduje iz sezone u sezonu", prenosi klupska stranica Punčecove riječi.

Dolaskom Punčeca u Rijeci bi lakše prebrodili eventualni odlazak Eleza koji se već neko vrijeme spominje u kontekstu prelaska u Schalke. Taj transfer je trenutno na "pauzi" zbog dolaska novog trenera u Gelsenkirchen.

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!