Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Goran Čolak odnio i treće zlato te četvrtu medalju na Europskom prvenstvu

Goran Čolak odnio i treće zlato te četvrtu medalju na Europskom prvenstvu

Nikad nitko u povijesti ronjenja na dah nije odnio ne samo bilo koja četiri odličja s jednoga europskog prvenstva, a kamoli čak 3 zlata i jedno srebro. Nikad nitko, do „čudesni Hrvat“ Goran Čolak...

Posljednjega dana CMAS Europskoga bazenskog prvenstva koje se održava u Cagliariju u Italiji, Goran Čolak trijumfirao je i u disciplini dinamike s mono-perajom postigavši rezultat od 279.39 metara preronjenih – u jednom jedinom dahu. Za sobom je daleko, preko 10 metara, ostavio sve svoje konkurente.

Moglo bi se reći kako je ovaj rezultat i više od očekivanog, kad ne bismo znali da Goran ne poznaje granice i da je doista uvijek spreman prijeći sve zamišljene limite. A kada znamo da nitko nikad na jednome prvenstvu u muškoj konkurenciji nije osvojio niti tri, a kamoli čak četiri odličja najvećega sjaja – možemo samo ustvrditi kako nas je Goran ponovno sve ostavio – bez daha!

Nakon zasluženoga iako kratkog odmora, Goran kreće s pripremama za CMAS Europsko dubinsko prvenstvo koje se sredinom listopada održava u Turskoj.

Izdvojeno

 • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
 • skeet   19.06.2017. u 15:19
  zvijer. drago mi je da se počelo izvještavat o njemu jer čovjek je od još unazad nekoliko godina najuspješniji i najbolji ronilac na dah u bazenu u povijesti. i ovo srebro što je osvojio je osvojio sa rezultatom boljim od WRa, ali veliki peh
  skeet
  Bravo majstore!Pišeš gluposti!
  +1
 • Tko Gdje   19.06.2017. u 14:48
  I nitko ne komentira? Bravo Gorane.
  Tko Gdje
  Bravo majstore!Pišeš gluposti!
  0