Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Šutalo nakon zlata: "Ušla sam u finale puna samopouzdanja"

Šutalo nakon zlata: "Ušla sam u finale puna samopouzdanja"

Hrvatske judašice, Tena Šikić i Ivana Šutalo nastupile su na jakom Grand Prix turniru u Meksiku, a nakon Teninog petog mjesta, Ivana je upisala najbolji rezultat karijere na IJF Touru osvojivši zlatnu medalju...

Nakon što je u Tel Avivu postala europska prvakinja u konkurenciji mlađih seniorki, Ivana Šutalo (preko 78 kg) nastavlja s napretkom. Pokazuju to ne samo borbe nego i ishodi tih istih borbi. Pokazao je to nastup i u Meksiku, gdje je na Grand Prixu u Cancunu s tri ippona najbolja sportašica Grada Dubrovnika osvojila zlato.

"U finale sam ušla puna samopouzdanja i bez straha. Želim uvijek gledati prema većim stvarima i evo sad sam uzela i Grand Prix zlato. Trener Đapić uz tatami, Tomo Marijanović i Tena Šikić na tribinama su mi bili velika potpora cijeli dan, pogotovo u finalu protiv Bolanos", javila se Šutalo s prvim dojmovima iz Meksika.

Do borbe s Bolanos (MEX), Ivana je pobijedila Adlington (GBR) i Cutro-Kelly (USA), a već gleda prema novim izazovima:

"Nakon leta kući imam samo par dana odmora, točnije pripreme, za novi nastup u Kini."

Podsjetimo, prvog dana natjecanja na tatami je izašla Tena Šikić (do 52 kg), a u izjednačenoj borbi za broncu Delgado je iskoristila svoju priliku i s wazarijem došla do bronce, dok je Šikić je završila nastup na petom mjestu.

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!