Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Kristijan Vincetić ima najviše izgleda za odličje na Svjetskom prvenstvu za osobe s invaliditetom

Kristijan Vincetić ima najviše izgleda za odličje na Svjetskom prvenstvu za osobe s invaliditetom
Foto: FaH
Foto: FaH

Najviše izgleda za osvajanje odličja na Svjetskom plivačkom prvenstvu osoba s invaliditetom, koje će se od 30. rujna do 6. listopada održati u Mexico Cityu, ima naš trostruki paraolimpijac Kristijan Vincetić.

"Najveće šanse za osvajanje odličja Vincetić ima na 100m leptir jer u njegovoj kategoriji tjelesnog oštećenja, po pristiglim prijavama, ima treće vrijeme. U ostale dvije discipline očekujem da na 400m slobodno izbori nastup u finalu, a na 100m slobodno polufinale", izjavio je prije odlaska u Meksiko izbornik plivačke paraolimpijske reprezentacije Slobodan Glavčić.

Hrvatska plivačka reprezentacija osoba s invaliditetom će vrijeme do nastupa na SP provesti u poznatom meksičkom centru za visinske pripreme La Lomia gdje će obaviti završne pripreme i proći neophodan proces adaptacije na velike nadmorske visine.

"U sastavu naše reprezentacije je i Ante Rađa koji na 100m leđno ima peto prijavljeno vrijeme i od njega u toj disciplini očekujemo nastup u finalu. Na dvostruko manjoj dionici Ante je ušao s B normom i od njega na 50m objektivno ne možemo očekivati plasman u finale ali zato možemo dobro plivanje i popravak osobnog rekorda", kazao je uoči puta trener naše plivačke paraolimpijske reprezentacije Mirko Samarđić.

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!