Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Slobodan Subotić i Cibona potvrdili raskid suradnje

Slobodan Subotić i Cibona potvrdili raskid suradnje
Foto: FaH
Foto: FaH

Slobodan Subotić nije više trener Cibone. Dan nakon poraza u derbiju protiv Zadra u Domu Dražena Petrovića, Cibona i Subotić sporazumno su se razišli...

Kratko je trajala era Slobodana Subotića u Ciboni. Ljetos je ustoličen za novog trenera umjesto Damira Mulaomerovića s kojim nije produžena suradnja te mu je predloženo da bude Subotićev pomoćnik, a već u studenom Piksi je napustio klupu.

Nije to bila izrazito uspješna suradnja, Cibona je u seriji od četiri poraza u nizu, pojačanja koja je birao Subotić nisu oduševila i nakon četiri uzastopna poraza dogovoren je raskid suradnje.

Posljednja dva posebno su zabolila, sramotni poraz od Hermes Analitice i zatim pad protiv Zadra koji više od šest godina nije uspio slaviti u ovoj dvorani. Treba tu dodati i sukob s Lukom Žorićem i kada se sve nakupi, jasno je da se Subotiću opasno zatresla stolica.

Nakon niza godina uspješnog rada u Libanonu, Subotić se vratio na ove prostore, međutim povratak neće smatrati uspješnim. Jedna od rijetkih svijetlih točki njegove vladavine u Ciboni je pružanje prilike Karlu Uljareviću što je bilo više silom prilike nakon što se Langston Hall pokazao kao promašaj, a Jahmar Young play koji nije play.

Ime novog trenera još nije poznato, dosta je slobodnih imena na tržištu, ali pitanje je tko će se odlučiti na ovaj izazov. Cibonu već u nedjelju čeka neugodno gostovanje u Šibeniku u sklopu hrvatskog prvenstva gdje će morati zaigrati puno bolje ako misli do pobjede.

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!