Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Hrvatska brzoklizačica Danijela Ivandić osvojila brončanu medalju u Slovačkoj

Hrvatska brzoklizačica Danijela Ivandić osvojila brončanu medalju u Slovačkoj

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u brzom klizanju u Danubia seriji u Slovačkoj (Spisska Nova Ves), na kojem je nastupilo i 8 hrvatskih reprezentativaca. U iznimno jakoj konkurenciji 159 brzoklizača i brzoklizačica iz 14 zemalja, naši su predstavnici postigli dobre rezultate.

Iznimno uspješna bila je naša seniorka Danijela Ivandić koja se vratila s brončanom medaljom. Seniorki Katarini Burić i senioru Martinu Kolencu zamalo je izmaklo postolje, ali su se kvalificirali na izvrsno 4. mjesto.

I naši ostali natjecatelji dostojno su obranili boje svog kluba. Senior Ivan Martinić zauzeo je 12. mjesto, juniorka A, Valentina Aščić 8.mjesto, juniorka B Maja Ivandić 15. a naši mladi juniori B, Jan Posavec i Suman Stribor, prikupili su znatna iskustva za buduća natjecanja.

Danubia serija započela je za seniore, juniore A i B u rujnu u Austriji, proteklog vikenda u Slovačkoj bilo je drugo natjecanje iz spomenute serije, dok će završno natjecanje biti u Zagrebu od 9. do 11. veljače iduće godine, tako da je ovo ujedno i pozivnica za sve ljubitelje ovog sporta kao i za one koji ovaj iznimno atraktivan sport žele tek upoznati da svojim prisustvom uveličaju ovaj zagrebački spektakl te da podrže naše brzoklizače.

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!