Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Bliži se Jarun kup, prijave do 20. travnja

Bliži se Jarun kup, prijave do 20. travnja

I ove godine Zagrebačko jezero Jarun bit će domaćin jednom od najjačih europskih turnira u rukometu na pijesku, kojeg organizira Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb.

Prošlogodišnje izdanje okupilo je većinu najboljih europskih klubova i nekoliko nacionalnih selekcija. Ove godine turnir će trajati čak pet dana, što će biti najdulje od osnutka turnira. Turnir ima mušku i žensku konkurenciju te gotovo sve mlađe selekcije, od 2000. pa sve do 2010. godišta. Utakmice će se igrati na čak četiri terena u sklopu ŠRC Jarun. Rukomet na pijesku je sport koji zbog svoje atraktivnosti i pozitivnog okruženja svake godine okuplja sve više i više sudionika i zaljubljenika u taj mladi, ali sve više i više popularni sport.

Jarun kup ove godine počinje 27. travnja, a prijave traju do 20. travnja tako da ako niste, još stignete prijaviti svoju ekipu (putem adrese e-pošte info@jaruncup.com) i postati dio najljepše ljetne rukometne priče. Detaljnije informacije o turniru možete pronaći na službenoj stranici turnira, www.jaruncup.com.

AUTOR: Filip Škrlec

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!