Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija ili zatvori obavijest.

Neymar: "Nitko nije prestrašen kao ja, ali osjećam se sve bolje"

Neymar: "Nitko nije prestrašen kao ja, ali osjećam se sve bolje"
Foto: EPA
Foto: EPA

U razgovoru za Globo TV Neymar se osvrnuo na oporavak od ozljede i povratak igranju nogometa čemu je dodao kako će se s vremenom svih briga i strahova oko obnove ozljede uspjeti riješiti...

Reprezentativac Brazila Neymar nervozan je uoči početka Svjetskog prvenstva, s obzirom na to da je tri mjeseca bio van terena. Ipak, tvrdi kako će biti na 100% svojih mogućnosti na novom velikom natjecanju.

"Nitko nije prestrašen kao ja. Znam da su ljudi malo nervozni, ali nitko nije više od mene. Teško je vrijeme, možda i najteže jer smo vrlo blizu mog najvećeg sna - Svjetskog prvenstva."

"Hvala Bogu što imam novu priliku postati svjetski prvak sa svojom reprezentacijom. To sanjam otkad sam bio dijete i to je moj najvećih cilj. Nadam se da će ovo Prvenstvo biti moje", dodao je Neymar.

Očekuje se kako brazilski nogometaš neće nastupiti u posljednjoj utakmici sezone protiv Caena, iako je već u procesu treninga s loptom.

"Bio sam zabrinut da neću biti spreman na vrijeme, ali nakon što sam bio na testiranjima i operaciji te kada su mi rekli koliko će trajati oporavak, pomoglo mi je da se smirim. Osjećam se dobro, ali postoji briga i strah, no s vremenom ću se toga riješiti", zaključio je Neymar razgovor za Globo TV.

Izdvojeno

  • Sportnet Klub
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!