Fanatik

Ljetni kamp Mali sportaši ove godine i u Novalji

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.05.2017.
Ljetni kamp Mali sportaši ove godine i u Novalji

Sportska akademija Mali sportaši šestu godinu za redom organizira ljetni kamp u Zagrebu za djecu od pet do dvanaest godina. Osim u Zagrebu, Mali sportaši po prvi će put ljetovati i u Novalji, na otoku Pagu...

Slika 3 od 3.

Program u kampu omogućava vašoj djeci nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Sportsko-edukativni kamp u Zagrebu se održava gotovo cijelo ljeto na tri lokacije, na Šalati, Sportskom parku Mladost i bazenu Svetice. U Novalji se družimo u dva termina, krajem lipnja. Ljetni kamp u Zagrebu traje 5 dana, od ponedjeljak do petka, od 8:30 do 16:30, u više termina.

Slika 4 od 4.

U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti (atletika, gimnastika, košarka, hokej, nogomet, rukomet, odbojka, tenis, badminton, judo, stolni tenis, biciklizam i rolanje) i kreativnih radionica (mali istraživači, ples i glazba, dramska i likovna radionica te upoznavanje s florom i faunom).

Prilikom prijave za kamp potrebno je izabrati šest aktivnosti u kojima dijete želi sudjelovati.

Zajedničko za sve polaznike je svakodnevna popodnevna zabava na bazenu ili plaži te izlet na Medvednicu srijedom! Za polaznike kampa u Novalji i njihove roditelje Mali sportaši su pripremili zabavne izlete.

Slika 1 od 1.
Foto: Mihaela Bradovski

Kampere kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu je pripremljen nutricionistički selektiran ručak i voćna užina.

Na kraju, mali kamperi iz kampa odlaze puni dojmova i lijepih uspomena, a da bi veselje bilo potpuno dobiti će i zaslužene diplome, CD s fotkama i vrijedan Nivea poklon paket.

Slika 2 od 2.
Foto: Mihaela Bradovski

Prijave za kamp su u tijeku, a više informacija o Ljetnom kampu, ali i o Sportskoj akademiji Mali sportaši možete saznati na: Mali sportaši website, Mali sportaši FB, Mali sportaši Twitter.

Također, sve dodatne informacije možete saznati i od voditelja kampa: Trpimir Petrač, kamp.malisportasi@gmail.com / 091 887 6246.

Slika 5 od 5.

Mali sportaši vas kao i uvijek čekaju s osmijehom!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!