Fanatik

Mali sportaši velikog srca i ove godine u humanitarnoj akciji

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 11.12.2017.
Mali sportaši velikog srca i ove godine u humanitarnoj akciji

Društvo sportske rekreacije Mali sportaši organizira 11. godinu za redom humanitarno – sportski događaj 'Mali sportaši velikog srca'. Događaj se održava u subotu, 16. prosinca 2017. u 15.00 sati u sportskoj dvorani "Kutija šibica", Veprinačka 16, u Zagrebu...

Slika 4 od 4.

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i sportskim akademijama i druženja s gostima, a s naglaskom na humanitarnu komponentu.

Svaki mali sportaš koji će sudjelovati na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz domova Sv. Terezija, Vrhovec i Sv. Josip, Hrvatski Leskovac.

Osim igračaka, mali sportaši će sakupljati i razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.

Slika 1 od 1.

Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu se male članove od malena senzibilizira i educira o jednom od načina brige za potrebite. Sve navedeno radi se kroz igru, zabavu, puno smijeha i pozitivnih blagdanskih vibracija.

Mali sportaši očekuju kako će ovogodišnji događaj okupiti oko 500 djece školskog i predškolskog uzrasta, polaznika programa Mali sportaši i preko 1000 gledatelja (roditelja i prijatelja, ...)

U ovoj plemenitoj akciji malim sportašima pridružit će se poznati sportaši i gosti.

Slika 3 od 3.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, za vrijeme događaja, s malim će se sportašima igrati 30 trenera kojima će pomagati vrijedni volonteri.

DSR Mali sportaši na ovaj način nastavljaju organizaciju događaja kojem je glavni cilj uključiti što veći broj djece u sportske aktivnosti i zdrav način života, poštujući pritom društvenu odgovornost i humanitarni rad unutar lokalne zajednice u kojoj djelujemo.

Više informacija o Sportskoj akademiji Mali sportaši možete saznati na: Mali sportaši website, Mali sportaši FB, Mali sportaši Twitter.

Slika 2 od 2.

Mali sportaši vas kao i uvijek čekaju s osmijehom!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!