Rukomet

Hrupec: "Konačno bez stresa, oduševljen sam Varaždinom"

Ivana Strahija • četvrtak, 19.09.2013.
Hrupec: "Konačno bez stresa, oduševljen sam Varaždinom"
Foto: Ivana Strahija

Koka je u novo prvenstvo zakoračila pobjedom nad Dugim Selom, debitantima lige, a puna dvorana Graberje, lijepa podrška i na koncu dva boda sjajan su poticaj mladoj ekipi i novom treneru...

Neven Hrupec se, nakon vođenja najbolje hrvatske ženske rukometne ekipe, preselio na parket u Varaždinu te prihvatio vođenja mlade ekipe Koke. Nakon Lige prvaka i konstantnog imperativa rezultata, kako u domaćem prvenstvu i Kupu, tako i na europskoj pozornici, odjednom se našao bez ikakvih pritisaka.

"Oduševljen sam. Ovo mi je trebalo, odmor za organizam. Svi su dobro raspoloženi, opterećenja nema, samo motiv za dobre igre i dobar rad", nahvalio je svoj novi posao Hrupec.

"Jako sam sretan i zadovoljan, djevojke odlično rade, a to je veliki poticaj za mene", kazao je vidno odmoreniji Hrupec. "Nije da nemamo ciljeva, glavni i osnovni je ovu ekipu, u kojoj imamo šest reprezentativki u mlađim kategorijama, kroz šest mjeseci dovesti na razinu dobre igre, uz formu koja omogućuje mnogo trčanja. To će biti temelj za nešto više."

Sa sobom je u Koku doveo par Podravkašica: "Mislim da je to sjajna suradnja. Te mlade djevojke ne bi imale minutažu u Podravci, a ovdje su na parketu i igraju za važne bodove. Velika je razlika ući na kraju utakmice koju Podravka dobiva 10-15 razlike ili pak se žestoko boriti na terenu od prve do zadnje minute", kaže Hrupec.

Njegova bivša ekipa nije tako dobro krenula u sezonu, upisan je poraz protiv Lokomotive u drugom kolu Regionalne lige, a Zagrepčanke su tako najavile oštru borbu za prijestolje hrvatskog ženskog rukometa. Komentar? "Vjerojatno je da Podravka može mnogo bolje no što je igrala u Zagrebu. Ima mnogo vremena do ožujka i do tada se u ekipama može mnogo toga promijeniti. Podravka se stigne popraviti, a Lokosice imaju kvalitetu, play-off će sigurno biti interesantan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!