Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Komentari na tekst: Medveščak doveo novog trenera!

1
Yurraz
Yurraz
Željan dokazivanja
Pristupio: 25.09.2009.
Poruka: 713
24. studenog 2009. u 13:03
Nije mi bas drago, nadam se da ovo nije hrvatski sindrom mijenjanja trenera svaka 2 mjeseca. Sumnjam da se rezultatski moglo ocekivat vise buduci da je skupljenja apsolutno cijela nova ekipa ove godine, a i prije istaknut cilj za ovu godinu je bio ulazak u play off sto je trenutno vrlo izgledno iako ima jos jako puno utakmica do kraja. Jedino ako je taj Sator neka opasna faca onda ova smjena ima smisla...
Sportnet fan
Sportnet fan
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 10.11.2009.
Poruka: 78
24. studenog 2009. u 16:57
slažem se Yurraz,malo je glupo da se mijenja trener pa nije čovjek svemoguć.A i ne čini mi se da su rezultati tako loši,sve u svemu mislim da su pretjerali.
sraka
sraka
Potencijal za velika djela
Pristupio: 13.05.2009.
Poruka: 1.720
24. studenog 2009. u 17:12
Trener je promijenjen (službeno kolko ja znam) zbog poraza u utakmicama koje su se morale dobiti (vjerojatno se misli na Albu u gostima kada smo vodili, Jesenice zadnje vani, doma Alba i jednom Graz). No načuo sam da se striko Bradly nije baš volio s Eniom iako ga je baš on doveo. Tko će ga znati. Uglavnom, trener se promijenio, doveli smo jače ime (puno jače), ali i veči ego. Uz Gojanovića i Bradlya...vidjet ćemo kako će to funkcionirati. I kako je rekao koelga s hokejaškog portala, Medveščak više nije simpatični novjalija koji želi u doigravanje, već sada ima imperativ rezultata. Ne ulazak u doigravanje biti će neuspjeh.
Ali progonstvo kojem je jedini razlog želja za lagodnijim životom bio bi posljednji poraz,
u kojem nema čak ni zametka buduće pobjede.
Coltrane
Coltrane
Potencijal za velika djela
Pristupio: 09.11.2009.
Poruka: 1.597
24. studenog 2009. u 18:05
Ne sviđa mi se ovakav potez. Nadam se da znaju što rade. Ako su 4 uzastopna poraza razlog za smjenu, tko kaže da sada ne bi bile 4 uzastopne pobjede. Nakon dvije velike pobjede promjeniti trenera, meni izgleda rizično. Novi trener, nove ideje, novi sistem rada...u petak i nedjelju imamo važne utakmice, da li je to dovoljno vremena da se sve uštima? Razumio bih da smo potonuli, ali držimo se sasvim dobro...Zaista se nadam da znaju što rade i da je novi trener zaista bolji, dobro došao i puno sreće. A gospodinu Sacilottu puno hvala i sve najbolje. Predstavio se kao pravi gospodin i na kraju, zaslužan je što je Medveščak u svojoj prvoj sezoni 8. sa dobrim izgledima za doigravanje.
1