Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Komentari na tekst: Miroljubivo u Bratislavi

1
Vrbovec
Vrbovec
Potencijal za velika djela
Pristupio: 25.07.2010.
Poruka: 3.015
11. kolovoza 2010. u 22:36
nisam zadovoljan prvenstveno zbog Bilićevog neznanja. Malo se pogubio, radi kardinalne greške. Šifo me iznenadio, sasvim solidno je odigrao.
Vrbovec
Vrbovec
Potencijal za velika djela
Pristupio: 25.07.2010.
Poruka: 3.015
11. kolovoza 2010. u 22:39
Jelavić mora igrati, dečko je u formi. U prvom poluvremenu je bilo previše nereda u ekipi...
vedrancheck
vedrancheck
Željan dokazivanja
Pristupio: 29.06.2010.
Poruka: 163
11. kolovoza 2010. u 22:43
Solidno, ništa više.No ipak ovo je propremna iako smo u prvom poluvremenu morali stvoriti više prilika Vidi se da nekima fali utakmica ali isto tako se vidjelo da smo bolji od Slovačke. Srna standardno dobar, Jelavić osvježenje!!
The will to win is important, but the will to prepare is vital.
The Joker
The Joker
Potencijal za velika djela
Pristupio: 07.02.2010.
Poruka: 3.361
11. kolovoza 2010. u 22:49
a vitteka...
u already kno
beaver
beaver
Potencijal za velika djela
Pristupio: 07.11.2009.
Poruka: 1.518
11. kolovoza 2010. u 22:49
Nastavili smo gdje smo stali. Bez igre i bez golova. Sada su svi spremni i u punom zaletu jer prvenstva pocinju ovaj tjedan a neka su vec pocela. i open nista ovoga puta sa 95% igraca...ajde pocnite sa minusima ali bilic nije spreman za velika djela.
[uredio beaver - 11. kolovoza 2010. u 22:50]
FUSS
FUSS
Željan dokazivanja
Pristupio: 03.12.2009.
Poruka: 210
11. kolovoza 2010. u 22:59
ja sam razočaran....ako je ovo bila generalna proba....čeka nas puno muka u kvalifikacijama....nisam vido ništa solidnog...i smeta što se stalno postavljamo kao neki čekatelji Eduarda....a Jelavić em zabija em je stalno u šansama.....ne znam meni ovov ne sluti na dobro.....
jackie
jackie
Željan dokazivanja
Pristupio: 29.07.2010.
Poruka: 574
11. kolovoza 2010. u 23:04
Ljudi moji,pa zašto bježimo od istine,ovo nije bilo sloidno nego loše.Nismo jednu poštenu akciju složili.Ovo je izgledalo kao u kvalifikacijama za JAR,a to nije dobro.4-2-3-1 nam definitivno nee odgovara.Mislim da Modrić definitivno treba igrati zadnjeg veznog jer tako svaki napad kreće od njega,a na poziciji playmakera treba igrat Kranjčar,dakle Modrić i Vuks na zadnje vezne.Ima nešta u Jelaviću,ali još se treba dokazati.
Mejasic
Mejasic
Željan dokazivanja
Pristupio: 21.05.2010.
Poruka: 717
11. kolovoza 2010. u 23:15
Ako nastave ovako opet cu morat za slovence navijat
shimano9
shimano9
Potencijal za velika djela
Pristupio: 20.05.2010.
Poruka: 1.199
11. kolovoza 2010. u 23:16
Oblačno s naznakom pljuskova, tako bi mogli opisati prvo poluvrijeme. Jer pokazalo se da smo od onakve jalove dominacije, samo mogli dobiti gol pred kraj, a nikako ga dati.

Ako zanemarimo čisti penal (iako je to teško zanemariti), nismo stvorili niti jednu dobru šansu, a kako i bi, kad smo igrali u formaciji
4-2-4-0. Ne, nije to bilo 4-2-3-1, jer Olić je "bježao" na svoju prirodnu poziciju lijevo, a i inaće je često bio daleko od šesnaesterca.
Tako da nismo imali niti jednog napadača na pravom mjestu.

A pljuskovi su stigli u drugom poluvremenu, od prilike Hamšika, pa do gola Stocha. Uvođenjem tri napadača, s tim da je Petrić ipak malo povučeniji bio, malo smo otvorili prostor za Slovake, a to je bilo dovoljno da se dobije gol. Srećom, brzo se razvedrilo, pa je odličan Rakitićev ubačaj, "pospremio" u gol naš, po meni, neizostavni i novi prvi napadač, Jelavić.

Neki dan je bila vijest, u kojoj se govorilo o transferu Jelavića u Glasgow Rangerse. Ta me je vijest posebno obradovala,
jer kako sam i rekao, Jelavić može u našoj reprezentaciji puno dati, pa bi svaki prelazak u bolji klub, značio i napredak u njegovoj igri, a to može samo dobro biti za repku. To je igrač koji može iskoristiti, sav potencijal dobrih ubačaja, što preko bokova, što iz prekida, a znamo kakve igrače za to imamo. To se na sreću pokazalo točnim, a samo se nadam, da će i stručni stožer naše repke to prepoznati, pa ga smatrati članom udarne postave.

Ali da se vratimo na  ostale igrače, pa čemo početi od Runje, za kojeg se govorilo da je mali problem zbog neigranja. Teško je zapravo bilo što i reći, jer posla nije niti imao previše, ali kod gola nije mogao bolje jer je Srna zapravo zasmetao. Srna je osim te greške, i puštanja igraču da zabije, odigrao prosječnu utakmicu, niti posebno dobru, niti posebno lošu.
Ipak, s obzirom da je igrao beka i povučenije no do sad, dosta je bio aktivan u napadu i često je probijao desnu stranu.

To se ne može reći za Šimunića, ali to smo znali i prije utakmice, pa sam i dalje mišljenja, da bi Ćorluka napravio bolji posao na toj strani. Šimunić je osim jednog "ispadanja" u prvom djelu, ostalo odradio korektno, barem u djelu koji mu više leži, obrani.

Stoperi također bez puno posla, pa se ne može izdvojiti niti jedna pogreška Ćorluke, ali niti toliko osporavanog Shildenfelda.
Ipak, moramo  pričekati da budu pod večim pritiskom da bismo mogli više znati, iako to niti neće biti udarni stoperski par kad se oporavi Strinić.

Vukojević ja kao i uvijek radio što je trebao, ali kod Hamšikove prilike, pre olako je ispao iz igre, što je dovelo Hamšika u čistu priliku za gol. Rakitić opet s druge strane, nije bio na razini u prvom dijelu, jer je imao nekoliko izgubljenih lopti i bespotrebnih prekršaja, ali mu više zamjeram, da je trebao vaktivnije sudjelovati u napadu i završnici, jer znamo kakav udarac ima i da je u klubu redovito zabijao golove na pripremama s te pozicije.

Modrić je očito malo umoran od priprema, ako ćemo ga ići pravdati, jer malo toga mu je polazilo za nogom, a Kranjčar, koji je bio malo aktivniji, nije bio pri šutu, pa ako dodamo i onu veliku grešku pred našim šesnaestercem, mogli bi reći da niti on nije odigrao partiju koje će se dugo sječati.

Manđukić je odigrao solidno, ali to se prije svega odnosi na trku i zalaganje, nego na konkretne napadačke akcije, a to bi smo isto mogli reći i za Olića, iako je on malo više "prijetio".

Što se tiče izmjena, Jelavić je i sam već sve rekao na terenu, a Dudu pokazao da se polako vraća. Ipak, trebati će proći još neko vrijeme dok ga ponovno vidimo kako onakve šanse, poput onog pokušaja loba, sprema u gol s onom lakoćom, kako je to nekad znao činiti. Petrić solidan na svojoj novoj poziciji, možda čak i bolji nego što je dosad pružao u repki, ali, kako jedna lasta ne čini proljeće, tako nećemo niti previše govoriti da je spreman igrati na toj poziciji u reprezentaciji. Dujmović je premalo igrao za neku veču analizu.

Na kraju, ne baš dobra i uvjerljiva partija, posebno u prvom dijelu, a ako je ovo ono što ćemo gledati i u "pravim" utakmicama,
onda se imamo razloga za zabrinuti. No ne treba niti previše dramatizirati, jer osim što Slovačka nije loša ekipa, ipak će se valjda shvatiti, da ono u prvom dijelu ne valja, pa se neće ponoviti takva formacija, ili bolje rećeno, ekipa na terenu.

Jedino je šteta, što nije više igrača dobilo priliku da zaigra, pa da se i njihove mogučnosti ocijene, ali razumijem da je rezultat bio bitan, jer ne želi se stvoriti loša atmosfera pred početak kvalifikacija.Mihalj
Mihalj
Dokazano ovisan
Pristupio: 30.08.2006.
Poruka: 13.270
12. kolovoza 2010. u 01:49
ovakav 4-2-3-1 nema smisla osobito s raketom iza. slažem se s jackiem da treba luka igrat iza nešto poput pirla. imam osjećaj da bilić nema pojma kak da igramo. prije je uvježbavao 3-5-2 sad odjednom 4-2-3-1 umj. da se drži običnih 4-4-2 ko prije.
Bit ćeš opet Dinamo
Spyke
Spyke
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 23.05.2010.
Poruka: 88
12. kolovoza 2010. u 03:38
gledam sad svi oce da kopiraju njemacku s SP pa igraju 4-2-3-1. tako i bilic ja mislim da to nije pravi put. i treba s vratiti provjerenoj formacji
hyper-white
hyper-white
Mali dioničar
Pristupio: 30.03.2010.
Poruka: 5.978
12. kolovoza 2010. u 04:18
Slažen se,tribalo se vratit ustaljenoj 4-4-2 formaciji a ne sad izmišljat toplu vodu sa 4-2-3-1 jer kao "svi to rade".
[QUOTE="Veruda77"]da je u našem Dinamu nešto nepravilno i protuzakonito institucije bi djelovale. [/QUOTE]
1