Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Komentari na tekst: UEFA odlučuje 23. listopada: Postupak otvoren i protiv Srbije i protiv Albanije

1
Raven
Raven
Željan dokazivanja
Pristupio: 24.09.2012.
Poruka: 431
16. listopada 2014. u 10:06
hahahahahah pa ovi srbi su presmiješni. Kad oni provociraju i vrijeđaju druge onda bi svi drugi trebali to sa užitkom primit, a kad njih netko isprca onda su jadni bili isprovocirani. Meni je ova fora sa dronom bila baš smiješna i orginalna. I nemam ništa protiv toga.
plava bluza
plava bluza
Željan dokazivanja
Pristupio: 25.11.2010.
Poruka: 681
16. listopada 2014. u 11:05
Smješno je da nije pokrenut postupak zbog fizičkog nasrtaja navijača i zaštitara na igrače protivničke momčadi. Zamislite da se npr. u susretu izm Hrv. i Ita. dogodi da jedan navijač opali Pirla plastičnom stolicom a drugi se pohrva s Chiellinijem i usput mu pomaže zaštitar? pa izbacili bi nas iz svih natjecanja sljedećih 5 godina.
Jiriki
Jiriki
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 09.11.2009.
Poruka: 14
16. listopada 2014. u 11:27
Na kraju ce Albanci biti krivi za sve. To je standardni obrazac u sukobu bilo koga sa Srbima. S nikim nisu dobri iz okruzenja (Albanija, Kosovo, Hrvatska, BiH itd..) i imaju sa svima probleme, dok ostali medusobno nemaju nikakvih problema prakticki i pitam se onda u kome je problem, mislim da ne treba biti Sherlock Holmes da se to shvati.

I sigurno je ovaj navijac koji je stolicom udario igraca Albanije isao po zastavu da ju makne, jel? I oni koji su uletavali dok su Albanci bjezali u tunel, oni su isto htjeli zastavu uzeti? I onaj manijak sto je izazvao nerede u Italiji je isto usao na teren da uzme zastavu? A deranjem ubij siptare i slicnim uzvicima se probalo nekakvim mocima prizvat tu zastavu? Cak su i zastitari udaranjem igraca Albanije pomogli tim dobrim dusama sa tribina koji su usli u teren da probaju uzeti zastavi. A baklji je bilo jer privlace zastave?

I nakon toga bi Albanci trebali nastaviti utakmicu? Nakon sto su ih napali i tukli i zastitari i navijaci?
El capitan
El capitan
Mali dioničar
Pristupio: 28.06.2012.
Poruka: 8.544
16. listopada 2014. u 11:56
Nevezano za ostatak priče, ajde da je NAPOKON netko uložio tužbu na jebene lasere. Ja bi za to lupao drakonske kazne. Osim što ometa igrače (posebno golmane) je dokazano iznimno štetno za vid.
From hell's heart I stab at thee; for hate's sake I spit my last breath at thee. Ye damned whale.
1