Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Premijer liga 2018/19

123
...
798081
Brendon
Brendon
Potencijal za velika djela
Pristupio: 15.05.2011.
Poruka: 1.100
07. lipnja 2019. u 14:36

Valter Matošević blizu klupe Zameta, slavno ime riječkog rukometa postaje trener u matičnom klubu

Petak, 07. lipnja 2019. 13:02Napisao/la  Igor Vranić
 

Ako se Nedjeljko Lalić i Zamet na kraju raziđu, neće se rastati zbog loših rezultata prošle sezone nego zbog klupskih planova za iduću sezonu

Valter Matošević
Valter Matošević
 

 Valter Matošević blizu je klupe Zameta!

Po rukometnim kuloarima sve glasnije odjekuje vijest da će novi trener rukometaša Zameta postati jedan najvećih hrvatskih vratara svih vremena i jedini dvostruki olimpijski pobjednik u povijesti riječkog sporta.

Nitko ne želi potvrditi, niti negirati da bi slavno ime riječkog rukometa iduće sezone moglo postati zaštitni znak matičnog kluba.

Matošević je prošle sezone uspješno vodio novog prvoligaša Mornar-Crikvenicu, u prvoj samostalnoj sezoni potvrdio je zanimljivi trenerski potencijal.

U Zametu ga ništa ne bi moglo iznenaditi, ionako je stalno prisutan budući da zadnjih sezona vodi brigu o vratarima, bio je više od pomoćnika treneru Marinu Miškoviću.

Nedjeljko Lalić odradio je napornu sezonu koja je završila tek u prezadnjem kolu Lige za ostanak, kada je Zamet osigurao premijerligaški ostanak.

Za rukometaše Zameta sezona je bila stresna više zbog čudnog sustava natjecanja nego zbog izjednačene kvalitete.

Zamećani su se u prvom dijelu sezone do zadnjega kola borili za ulazak u Ligu za prvaka, da bi onda ostali bez sedam bodova i počeli borbu za ostanak koja je opet praktično trajala do zadnjega kola.

Kako god bilo, iskusni Lalić priveo je sezonu kraju otprilike u granicama očekivanog to prije što je prošla sezona bila podređena afirmaciji mladih i darovitih igrača.

Lalić se nalazi u Puli, nije još službeno razgovarao s predsjednikom Zameta Vedranom Devčićem.

Ako se Lalić i Zamet na kraju raziđu, neće se rastati zbog loših rezultata prošle sezone nego zbog klupskih planova za iduću sezonu.

123
...
798081