Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Sportnetove lige 2019/20. - glavna stranica

123
...
678
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
12. kolovoza 2019. u 09:17

Pravila SNL

 

§.1. Liga se igra dvokružnim sustavom. Svatko je svakom protivniku u ligi po jednom domaćin i gost.

 

§.2. Parove za prognozu postavlja za to kolo zaduženi član 1.lige po vlastitom nahođenju u okviru ograničenja prema pravilima. Niželigaši koriste iste parove za svoje prognoze. Ukoliko se parovi za prognoziranje ne postave do 3 dana prije isteka roka za prognoziranje, parove će postaviti bilo koji igrač iz 1. lige u roku od 1 dana. Ne postavi li nitko parove 2 dana prije roka za prognoziranje, kolo će se odgoditi.

 

§.3. Ograničenja za ponudu.

Postavljač ponude mora u ponudu uvrstiti najmanje 50 parova.

Postavljač ponude može u ponudu uvrstiti parove bilo koje lige, ali se do rezultata tih liga mora moći jednostavno doći. Najbolje bi bilo da korištene parove u stvarnom vremenu pokrivaju www.rezultati.com ili www.soccerway.com ili neki slični portali.

Postavljač ponude mora paziti da u ponudu tijekom vikenda uvrsti samo one utakmice koje počinju u subotu u 12 h ili kasnije, a završavaju prije nedjelje u 24 h. Iznimno, postavljač ponude može staviti u ponudu za vikend utakmice koje počinju između petka u 12 h i subote u 12 h ako ponudu čine utakmice reprezentativnih kvalifikacija. Također, ponuda koju treba postaviti tijekom tjedna mora uključivati utakmice koje počinju od utorka u 18 h i završavaju do četvrtka u 24 h.

Postavljač ponude mora, po potrebi, uskladiti rokove za prognoze s ponudom.

 

§.4. Domaća momčad postavlja 8 (+ do max. 3 rezervna) parova za prognoziranje.

Gostujuća momčad postavlja 6 (+ do max. 3 rezervna) parova za prognoziranje.

U cijeloj prognozi, uključujući i rezerve, dozvoljeno je koristiti maksimalno 3 para iz iste lige. Ukoliko netko u svojoj prognozi stavi više parova iz iste lige, npr. 4, 5 ili više parova umjesto 3, u obzir će se uzimati prva 3 para iz iste lige kako ih je forumaš napisao po redu, a ostali parovi iz iste lige neće se priznavati. Forumašu koji odigra više od 3 para iz iste lige umjesto njih neće se gledati rezervni parovi kao zamjena nego se oni definitivno brišu.

 

§.5. Pored svakog prognoziranog para postavljaju se dva moguća rezultata (npr. 1:0, 1:1), te ukoliko jedan od tih rezultata bude točan dobiva se pogodak.

 

§.6. Ukoliko se neka od prognoziranih utakmica odgodi ili prekine prije (uključivo) 75. minute, ista se neće uzimati u obzir već će se uzimati rezervni par. Rezervni se parovi uzimaju u obzir redoslijedom postavljanja. Nakon što se iskoriste svi rezervni parovi igrač ostaje na preostalom broju prognoziranih parova.

U slučaju dvojbe oko minute prekida susreta – recimo ukoliko nekoliko portala navodi različite minute prekida, a te su više ili manje od navedene granice – u obzir će se uzimati rezervni par.

Korolar §.6.: U interesu je igrača da iskoristi pravo postavljanja maksimalnog broja rezervnih parova.

 

§.7. Ukoliko netko prognozira više parova, npr. 9 umjesto 8, ili 7 umjesto 6 zadnji par se neće priznavati, ali neće se uzimati ni kao rezervni nego se definitivno briše.

 

§.8. Pored svakog para do sada su se pisali strijelci, ali to skoro da se nije vodilo – nema potrebe za pisanjem

 

§.9. Rok za prognoziranje je 12 h na prvi dan odigravanja kola, osim ako drugačije nije naznačeno. Zakašnjele prognoze neće se uvažavati.

 

§.10. Ukoliko se jedna ekipa ne pojavi na utakmici, kažnjava se oduzimanjem 1 boda. Ukoliko utakmica završi 0:0, onome tko nije prognozirao ne priznaje se ni bod koji bi osvojio rezultatom 0:0.

Primjer za §.10. prikaza u tablici:

 ''Metalac   17 9  5(4) 3  99:99 29  (-2)

 Znači, dvaput se nisam pojavio, a jednom kad se nisam pojavio je protivnik zabio 0 golova, pa mi se od tih 5 neriješenih računa samo 4 boda. I još dva negativna za nepojavljivanje, i to je to.'' (izvor: Kauboj)

 

§.11. Ukoliko se ekipa ne pojavi na 3 utakmice tijekom cijelog prvenstva, gubi pravo daljnjega nastupa. U terminima utakmica do kraja natjecanja, protivnici izbačenih ekipa moraju postaviti svoje prognoze te se konačan ishod računa na način opisan pod §.10. U slučaju da su obje ekipe izbačene, utakmica se poništava. Iznimno, potrebno se javiti komesaru lige za odgodu utakmice.

Odgode utakmica

Molba za odgodu utakmice predaje se komesaru najkasnije do trenutka kad je postavljena ponuda za određeno kolo. Kad je ponuda postavljena, onaj tko traži odgodu očito je pred računalom i umjesto da piše molbu za odgodom, neka postavi svoju prognozu. Osim toga, na ovaj način izbjegavamo da netko zatraži odgodu jer mu se ne sviđa ponuda za prognoziranje.

Korolar §.10. i §.11.: Da bi netko dobio utakmicu protiv izbačene ekipe mora pogoditi barem jedan ishod. Ukupan rezultat ovisi o broju pogodaka. Nepostavljanje prognoze protiv izbačene ekipe računa se kao izostanak.

 

§.12. Međusobni omjer na tablici u slučaju istog broja bodova:

– ukupan broj postignutih golova u prvenstvu

– ukupna gol-razlika u prvenstvu

– ukupan broj postignutih golova u gostima u prvenstvu

– ukupan broj pobjeda u prvenstvu

– što manji broj poraza u prvenstvu§.13. Prva, Druga i Treća liga, u načelu, broje 16 članova te će to ostati stalan format osim ukoliko zbog više sile na bude trebalo mijenjati broj članova.

Ispadanje iz lige

15. i 16. klub obavezno, osim u Trećoj ligi, ispadaju iz lige bez obzira na eventualna odustajanja u višim rangovima natjecanja. Klubovi iz 1. i 2.SNL koji odustanu ili budu izbačeni, sljedeće se sezone mogu natjecati u najnižoj ligi zajedno s novoprijavljenim klubovima. Klubovi iz najniže lige (3.SNL) koji odustanu ili budu izbačeni pauzirat će jednu sezonu, a nakon nje se ponovno mogu uključiti u SNL od najnižeg ranga.

Promocija u višu ligu

1. i 2. klub obavezno, osim u najvišem rangu, ulaze u viši rang. U slučaju odustajanja, veći broj klubova, po potrebi, može ući u viši rang. Plasman u viši rang tada se određuje redoslijedom postignutim na kraju natjecanja.

Ako i samo ako kao posljedica ovih pravila bude bilo potrebno povećati broj klubova (npr. ako nitko ili samo jedan klub odustane ili bude izbačen iz Prve, Druge i/ili Treće lige), povećat će se broj klubova u Trećoj ligi do najviše 18.

Prijava za natjecanje 2019./20.

Najkasnije tijekom prognoziranja za 3. kolo od kraja (u načelu 28. kolo) klubovi moraju potvrditi svoj nastup u idućoj sezoni, na što ih još najkasnije dva kola ranije trebaju podsjetiti komesari lige.

Kvalifikacije za popunu liga

Formiranje nižih liga, te broj članova, ovisi o zainteresiranosti. Bude li potrebe, za najniže će lige biti organizirane kvalifikacije.

 

§.14. Kup se igra na jednu utakmicu s po 8 (+ do max. 5 rezervnih) parova od svakog igrača. Ukoliko i nakon toga bude neriješen rezultat, igrat će se nova utakmica. Izbacivanje iz lige ne utječe na natjecanje u kupu i obratno. Izostanak na kup-utakmici sam po sebi znači izbacivanje iz natjecanja.

 

§.15. Protivnici ne smiju imati iste rezultate u istim prognoziranim utakmicama u cijeloj prognozi.

Mole se protivnici da, ako primijete da im protivnik ima iste rezultate istih utakmica, obavijeste protivnika ili napišu post da se prognoza promijeni na vrijeme. U slučaju da dođe do ovakvih situacija, prvo slijedi mogući dogovor između forumaša, ukoliko ne dođe do kompromisa, forumašu koji je kasnije prognozirao neće se uzimati u obzir isti parovi. 

Također ovo je jedna od mjera da se prognozira puno prije nego što je rok, tj. da se spriječe kašnjenja.

Korolar §.15.: Broj istih prognoziranih utakmica ili istih rezultata u različitim utakmicama iz ponude nije, sam po sebi, ničim ograničen.

 

§.16. Svaka liga ima svoga komesara kojemu se sudionici mogu obratiti u slučaju da ih nešto zanima. Stalni je zadatak komesara lige da vodi statistiku lige koja će se sastojati najmanje od rezultata utakmica i tablice nakon svakog odigranog kola. Ukoliko je komesar spriječen da za određeno kolo postavi statistiku, može zamoliti drugog kojeg člana lige da to tada učini umjesto njega.§.17. Svaki sudionik natjecanja prijavljuje se imenom stvarnog kluba. Ukoliko se netko odluči za neki klub koji nije baš najpoznatiji (npr. Energetik Dušanbe), potrebno je ostaviti i neki dokaz postojanja kluba (link na stranice). Klubovi se prijavljuju svojim aktualnim imenima u trenutku prijave (npr. Cibalia Vinkovci, a ne Dinamo Vinkovci) te se ne prihvaćaju imena klubova koji više ne postoje ili se ne natječu (npr. Građanski Zagreb).

Korolar §.17.: Promijeni li stvarni klub ime tijekom sezone ili se prestane natjecati, igrač koji je izabrao rečeni klub može se do kraja sezone Sportnetovih liga služiti početnim imenom kluba ili ga, kao i svaki drugi igrač, bez obaveze, tijekom sezone može promijeniti.

 

Sretno svima!!

 

PS. Ovo shvatite kao dobru zabavu, a ne kao ozbiljnu stvar kao što je bio slučaj kod pojedinaca prošlih sezona!

PPS. Ukoliko primijetite neku grešku javite da se ispravi. Svakome se dogodi greška.

[uredio Weasley - 12. kolovoza 2019. u 09:19]
Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
12. kolovoza 2019. u 09:17

POVIJEST SNL-a:


1. Sportnet liga:

2006/07 - Bohemians (ian wright)
2007/08 - Sunderland (Caracalla)
2008/09 - Sunderland (Caracalla)
2009/10 - Sunderland (Caracalla)
2010/11 - Celtic (wiberg)
2011/12 - Montpellier (allen)
2012/13 - Celtic (wiberg)
2013/14 - Slavonac (Brunislav)
2014/15 - Maestral (nips)
2015/16 - Celtic (wiberg)
2016/17 - Celtic (wiberg)
2017/18 - Internacional (Lomax)
2018/19 - Liverpool (abracadabra)

2. Sportnet liga:

2006/07 - Internazionale (basho)
2007/08 - Real Madrid (pomorac40)
2008/09 - Lokomotiv Moskva (Hurricane)
2009/10 - nije igrano
2010/11 - Dubrovnik (chule)
2011/12 - Dinamo (danny)
2012/13 - Arsenal (baseggio)
2013/14 - Newcastle (Pope John Paul II)
2014/15 - Liverpool (nikola87)
2015/16 - Bayern (Vilenjak)
2016/17 - St.Etienne (Palmares)
2017/18 - Ivančica (mostovoj)
2018/19 - Crvena zvezda (Jugoslavija)


3. Sportnet liga:

2006/07 - Segesta (Vlado11)
2007/08 - nije igrano
2008/09 - nije igrano
2009/10 - nije igrano
2010/11 - nije igrano
2011/12 - Tre Fiori (ivan7cro)
2012/13 - Osijek (golman_92)
2013/14 - Marseille (whitewidow)
2014/15 - Cibalia (ZEEBANCIA)
2015/16 - Barcelona (nogometna čarolija)
2016/17 - Mladost Ždralovi (Sjena)
2017/18 - Spartak Moskva (Romanov)
2018/19 - Nottingham Forest (danak neiskustvu)


4. Sportnet liga:

2006/07 - PSG (mrkitaur)
2007/08 - nije igrano
2008/09 - nije igrano
2009/10 - nije igrano
2010/11 - nije igrano
2011/12 - Istra 1961 (zucchero)
2012/13 - Trnje (bhoys)
2013/14 - Sloga Ljubuški (fpmoz)
2014/15 - nije igrano
2015/16 - nije igrano
2016/17 - nije igrano
2017/18 - nije igrano
2018/19 - nije igrano


Sportnet kup:

2006/07 - Borussia Dortmund (Siberian_Tiger)
2007/08 - Segesta (Vlado11)
2008/09 - nije igrano
2009/10 - Chelsea (*Didier*)
2010/11 - Segesta (Vlado11)
2011/12 - Celtic (wiberg)
2012/13 - Spartak Moskva (Siberian_Tiger)
2013/14 - Juve Stabia (juventino23)
2014/15 - Zagora (Ivo Krečak)
2015/16 - Bayern (Vilenjak)
2016/17 - Celtic (wiberg)
2017/18 - Cibalia (ZEEBANCIA)
2018/19 - Juventus (zeljko204)


Turnir prvaka Sportnet liga:

2013 - Arsenal (baseggio)
2014 - Slavonac (Brunislav)
2015 - Maestral (nips)
2016 - Bayern (Vilenjak)
2017 - Mladost Ždralovi (Sjena)
2018 - Internacional (Lomax)
2019 - Crvena zvezda (Jugoslavija)


Božićni turnir:

2006 - Rijeka (maki_5555)
2007 - Maestral (nips)
2008 - Mračaj (Hurricane)
2009 - Maestral (nips)
2010 - Dinamo Academy (danny)
2011 - Željezničar (szlaja)
2012 - Spartak Moskva (Siberian_Tiger)
2013 - Hajduk Split (The Phantom)
2014 - York Regions Shooters (ivan77)
2015 - Trešnjevka (cepi1)
2016 - Nedelišće (Weasley)
2017 - Mladost Ždralovi (Sjena)
2018 - Millwall (Stinger23)


Specijal:

2012 - EURO I - Španjolska (Weasley)
2012 - EURO II - Švedska (golman_92)
2014 - World Cup - Ekvador (markoli)
2016 - EURO - Portugal (Aguias) 
2016 - Olimpijske igre - Njemačka (Gastarbeiter)
2018 - World Cup - Rusija (Romanov)
2019 - Proljetna liga - Club Brugge (Weasley)

[uredio Weasley - 12. kolovoza 2019. u 09:40]
Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
12. kolovoza 2019. u 09:18

PRIJEDLOG SASTAVA LIGA ZA SEZONU 2019/20.

(redoslijed je po ostvarenom plasmanu u prošloj sezoni)

 

1. SNL

1. Liverpool (abracadabra)
2. Barcelona (nogometna čarolija)
3. Preston North End (Prorok)
4. Bayern Munchen (Vilenjak)
5. St. Etienne (Palmares)
6. Benfica (Aguias)
7. Sunderland (Caracalla)
8. Celtic (wiberg)
9. Crvena zvezda (Jugoslavija) ušao iz 2. SNL
10. Spartak Moskva (Romanov) ušao iz 2. SNL
11. Olimpija Ljubljana (steva cenejac) ušao iz 2. SNL
12. Servette (msc) ušao iz 2. SNL
13. Philadelphia Union (Philadelphia76ers) ušao iz 2. SNL
14. Dinamo Zagreb /prošle sezone Club Brugge/ (Weasley) ušao iz 2. SNL
15. Juventus (zeljko204) ušao iz 2. SNL
16. Huddersfield (festina lente) ušao iz 2. SNL

 

2. SNL

1. TNS (Veni vidi vici)
2. Napoli (btk)
3. Hajduk Split (Anonymous8)
4. Borussia M'gladbach (Gastarbeiter)
5. Nottingham Forest (danak neiskustvu) ušao iz 3. SNL
6. Blackburn (lopta je okrugla) ušao iz 3. SNL
7. Livorno /prošle sezone St. Pauli/ (Komandant Mark) ušao iz 3. SNL
8. Internazionale (Zmazek) ušao iz 3. SNL
9. Leeds (bhoys) povratnik
10. LASK Linz (ivica3300) povratnik
11. Querétaro (amonra) novoprijavljeni
12. Sarajevo (stara vremena) novoprijavljeni
13. Slavia Prag (A je to!) novoprijavljeni
14. Necaxa (alkatraz) novoprijavljeni
15. Lecce (spilice) novoprijavljeni
16. Dinamo 01 (GUINNESS) novoprijavljeni

[uredio Weasley - 10. listopada 2019. u 10:32]
Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
12. kolovoza 2019. u 09:18

Kalendar natjecanja za sezonu 2019/20.:

 

TERMIN: OBUHVAĆA DANE: NATJECANJE: PONUDA:
       
05.-10.09.2019. četvrtak - utorak SNL - 1. kolo reprezentacije
14.-15.09.2019. subota - nedjelja
SNL - 2. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
17.-19.09.2019. utorak - četvrtak KUP - pretkolo LP, EL ...
21.-22.09.2019. subota - nedjelja SNL - 3. kolo
ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
28.-29.09.2019. subota - nedjelja SNL - 4. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
01.-03.10.2019. utorak - četvrtak KUP - ev. ponovljene ut.
LP, EL ...
05.-06.10.2019. subota - nedjelja SNL - 5. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
10.-15.10.2019. četvrtak - utorak SNL - 6. kolo reprezentacije
19.-20.10.2019. subota - nedjelja SNL - 7. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
22.-24.10.2019. utorak - četvrtak KUP - grupe, 1. kolo
LP, EL ...
26.-27.10.2019. subota - nedjelja SNL - 8. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
02.-03.11.2019. subota - nedjelja SNL - 9. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
05.-07.11.2019. utorak - četvrtak KUP - grupe, 2. kolo
LP, EL ...
09.-10.11.2019. subota - nedjelja SNL - 10. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
14.-19.11.2019. četvrtak - utorak SNL - 11. kolo reprezentacije
23.-24.11.2019. subota - nedjelja SNL - 12. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
26.-28.11.2019. utorak - četvrtak KUP - grupe, 3. kolo LP, EL ...
30.11.-01.12.2019. subota - nedjelja SNL - 13. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
07.-08.12.2019. subota - nedjelja SNL - 14. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
10.-12.12.2019. utorak - četvrtak KUP - polufinale LP, EL ...
14.-15.12.2019. subota - nedjelja SNL - 15. kolo
ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
21.12.2019. ... subota - ... Božićni turnir ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
       
11.-12.01.2020. subota - nedjelja KUP - ev. ponovljene ut. ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
18.-19.01.2020. subota - nedjelja SNL - 16. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
25.-26.01.2020. subota - nedjelja SNL - 17. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
01.-02.02.2020. subota - nedjelja SNL - 18. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
08.-09.02.2020. subota - nedjelja SNL - 19. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
15.-16.02.2020. subota - nedjelja SNL - 20. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
22.-23.02.2020. subota - nedjelja SNL - 21. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
29.02.-01.03.2020. subota - nedjelja SNL - 22. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
07.-08.03.2020. subota - nedjelja SNL - 23. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
14.-15.03.2020. subota - nedjelja SNL - 24. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
21.-22.03.2020. subota - nedjelja SNL - 25. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
PAUZA      
04.-05.04.2020. subota - nedjelja SNL - 26. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
11.-12.04.2020. subota - nedjelja SNL - 27. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
18.-19.04.2020. subota - nedjelja SNL - 28. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
25.-26.04.2020. subota - nedjelja SNL - 29. kolo ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
02.-03.05.2020. subota - nedjelja SNL - 30. kolo
ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
09.-10.05.2020. subota - nedjelja Turnir prvaka
ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
16.-17.05.2020. subota - nedjelja KUP - FINALE ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
23.-24.05.2020. subota - nedjelja KUP - ev. ponovljena ut.
ENG, FRA, ITA, ŠPA, NJE ...
12.06.-12.07.2020.
  Specijal - EURO 2020
 
23.07.-08.08.2020.
  Specijal - Olimpijske igre
 

 

PS. U ovaj kalendar natjecanja su upisani termini liga petice, a u ponudi za SNL, kao i prethodnih sezona bit će i brojne ostale lige...

 


 

SNL - Sportnet nogometne lige (30 termina)

 

KUP - Sportnet kup (9 termina)

 

Božićni turnir - više termina počevši od 21.12.2019.

 

Turnir prvaka - vikend nakon zadnjeg kola u SNL

 


 

[uredio Weasley - 27. kolovoza 2019. u 14:18]
Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
12. kolovoza 2019. u 11:55

Osnovne informacije su u gornjim postovima, sve je podložno promjenama ako se postigne sporazum 2

Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
19. kolovoza 2019. u 12:32

Ekipa, javio mi se @GUINNESS, on bi igrao, predlažem da ga ubacimo u 2. ligu pa nećemo imati jednog slobodnog svako kolo

 

edit: povratnik u ligu, klub Dinamo 01 (Vrbanovec)

[uredio Weasley - 19. kolovoza 2019. u 12:54]
Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Zmazek
Zmazek
Potencijal za velika djela
Pristupio: 27.07.2018.
Poruka: 3.317
20. kolovoza 2019. u 09:16

Jos 2 moze uletiti cekaju se najbrzi

alkatraz
alkatraz
Dokazano ovisan
Pristupio: 26.08.2013.
Poruka: 18.705
20. kolovoza 2019. u 09:18

mogu ja , ako ima mjesta25 (FC Nexaca)

[uredio alkatraz - 20. kolovoza 2019. u 09:25]
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
20. kolovoza 2019. u 11:44

ajde, samo požurite, ponuda za 1. kolo ide idući tjedan, želim dotad objavit raspored

Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
24. kolovoza 2019. u 07:56

danas najzadnji zadnji dan za prijavu 16. kluba Druge SNL

Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
nips
nips
Dokazano ovisan
Pristupio: 10.12.2005.
Poruka: 11.193
24. kolovoza 2019. u 08:34

Ako nedostaje jedan, ubaci mene 

Šta je bura pokraj Maestrala, kad zapuva svaku mrižu para!!
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 26.718
27. kolovoza 2019. u 14:17

SASTAV LIGA ZA SEZONU 2019/20.

(redoslijed je po ostvarenom plasmanu u prošloj sezoni)

 

1. SNL

1. Liverpool (abracadabra)
2. Barcelona (nogometna čarolija)
3. Preston North End (Prorok)
4. Bayern Munchen (Vilenjak)
5. St. Etienne (Palmares)
6. Benfica (Aguias)
7. Sunderland (Caracalla)
8. Celtic (wiberg)
9. Crvena zvezda (Jugoslavija) ušao iz 2. SNL
10. Spartak Moskva (Romanov) ušao iz 2. SNL
11. Olimpija Ljubljana (steva cenejac) ušao iz 2. SNL
12. Servette (msc) ušao iz 2. SNL
13. Philadelphia Union (Philadelphia76ers) ušao iz 2. SNL
14. Dinamo Zagreb /prošle sezone Club Brugge/ (Weasley) ušao iz 2. SNL
15. Juventus (zeljko204) ušao iz 2. SNL
16. Huddersfield (festina lente) ušao iz 2. SNL

 

2. SNL

1. TNS (Veni vidi vici)
2. Napoli (btk)
3. Hajduk Split (Anonymous8)
4. Borussia M'gladbach (Gastarbeiter)
5. Nottingham Forest (danak neiskustvu) ušao iz 3. SNL
6. Blackburn (lopta je okrugla) ušao iz 3. SNL
7. Livorno /prošle sezone St. Pauli/ (Komandant Mark) ušao iz 3. SNL
8. Internazionale (Zmazek) ušao iz 3. SNL
9. Leeds (bhoys) povratnik
10. LASK Linz (ivica3300) povratnik
11. Querétaro (amonra) novoprijavljeni
12. Sarajevo (stara vremena) novoprijavljeni
13. Slavia Prag (A je to!) novoprijavljeni
14. Nexaca (alkatraz) novoprijavljeni
15. Lecce (spilice) novoprijavljeni
16. Dinamo 01 (GUINNESS) povratnik

[uredio Weasley - 27. kolovoza 2019. u 16:38]
Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Zmazek
Zmazek
Potencijal za velika djela
Pristupio: 27.07.2018.
Poruka: 3.317
27. kolovoza 2019. u 21:45

Kolega Weasley i ostale kolege imam prijedlog vezan za kup ako se slazete.

Imamo ravno 32 sudionika i predlazem da se ne igra nikakvo pretkolo vec da svi igraju odmah grupe.

Broj termina bi ostao isti ukupno a svi bi imali najmanje 3 utakmice.

Znaci 8 grupa po 4 sudionika i pobjednici idu dalje u cetvrtfinale.

 

1. termin umjesto pretkolo igra se prvo kolo u grupi

2. termin umjesto pretkolo ponavljanje igra se drugo kolo u grupi

3. termin umjesto prvog kola igra se trece kolo u grupi

4. termin umjesto drugog kola igra se cetvrtfinale

5. termin umjesto treceg kola igra se cetvrtfinale ponovljene utakmice

Dalje ostaje kako je u planu zadnja 4 termina.

 

steva cenejac
steva cenejac
Potencijal za velika djela
Pristupio: 25.01.2006.
Poruka: 2.425
28. kolovoza 2019. u 18:57

Meni je ok taj prijedlog.

ivica3300
ivica3300
Željan dokazivanja
Pristupio: 04.08.2016.
Poruka: 894
30. kolovoza 2019. u 12:09

I ja sam za!

123
...
678