Rukomet

Patrik Ćavar najbolji hrvatski rukometaš

Dražen Patarčić • nedjelja, 04.06.2000.


Jednostavno najbolji! (dp)

I dok je subotnjim finalom Kupa Hrvatske u rukometu završena muška rukometna sezona, a dame će isti posao obaviti sljedećeg vikenda redakcija jedinog hrvatskog sportskog dnevnog lista "Sportkih novosti" je izabrala najboljeg rukometaša, rukometašicu, trenera i suca.

Laureati Patrik Ćavar, Vlatka Mihoci, Ivica Obrvan i Anto Josić svoje su nagrade dobili u hotelu "Panorama"

U hotelu "Panorama" u Zagrebu nakon finala Kupa Hrvatske proglašeni su najbolji rukometaš, rukometašica, sudac i trener u tradicionalnoj anketi "Sportskih Novosti".


Najbolji u anketi Sportskih Novosti: Obrvan, Mihoci i Ćavar (Snimio: Dražen Patarčić)

Žiri sastavljen od poznatih hrvatskih novinara, rukometnih djelatnika i sponzora proglasio je Patrika Ćavara (Barcelona) sa uvjerljivih 52 glasa najboljim rukometašom. Irfan Smailagić (Livry Gargan) sa 26 glasova i Dragan Jerković Metković Jambo) sa 21 glasom zauzeli su drugo i treće mjesto.

Kod rukometašica najbolja je Vlatka Mihoci (Podravka Dolcela) sa 48 glasova, a slijede je Nataša Kolega (podravka Dolcela) sa 25 glasova i Klaudija Bubalo (Kraš i Metz ) sa 16 glasova.

Nešto više konkurencije je bilo u biranju najboljeg suca, gdje je je Anto Josić (Zagreb) sa 58 glasova bio bolji od Siniše Rudića (Biograd na moru) sa 51 glasom. Treće mjesto pripalo je Nikoli Grahovcu (Zagreb) sa 8 glasova.

Poseban žiri rukometnih stručnjaka proglasio je Ivicu Obrvana trenerom godine. Ivica Obrvan osvojio je sa Metković Jambom Kup EHF-a. Druženje rukometaša, djelatnika u rukometu i novinara završilo je prigodnim domjenkom i slavljem nagrađenih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!