Rukomet

Koka - Podravka Vegeta: "Kokice" nikad bliže iznenađenju

Marko Breljak • četvrtak, 28.02.2002.

Koka - Podravka Vegeta 26:28 (16:16)

Koka: Pilepić, Gotal 6, Horvat, Ćop 3, Pečurlija, Hrg 4 (1), Sutaj 11 (5), Levanić 1, Krčar, Galkina, Veselovac 1

Podravka Vegeta: Stančin, Vresk 2 (2), Kharlanyuk, Pensa 2 (1), Palčić 2, Hodak 6 (2), Čuljak 3, Sirovec, Petika 9, Peršinović, Milić 3, Jurić 1, Tatari, Knezović

Isključenja: Koka 12 minuta (Sutaj 6, Ćop 4, Levanić 2); Podravka Vegeta 6 minuta (Pensa 4, Palčić 2)
Obrane: Koka 13 (Pilepić 13); Podravka Vegeta 10 (Knezović 10, Stančin 2)

Samo dvije minute dijelile su varaždinsku Koku od pobjede nad slavnom Podravkom. "Kokice" su igrale odlično, Podravka nešto slabije i gledatelji su vidjeli jedna vrlo uzbudljiv sussret. U prvom poluvremenu Podravka je vodila tri gola, ali odličnom završnicom Varaždinke na poluvrijeme odlaze sa "egalom" - 16:16.

U nastavak domaće rukometašice ulaze još bolje, igraju tečnije, ali to ne uspijevaju materijalizirati. U 49. minuti Podravka odlazi na +2, a Varaždinke ostaju bez Romane Levanić koja je ozlijedila zglob. A kako je Marija Pečurlija cijeli susret odsjedila na klupi, Nedjeljko Lalić ostao je sa na samo osam igračica. Ipak, Varaždinke se ne predaju, dolaze na 26:26, ali tada najbolji strijelac utakmice, Sultana Sutaj biva isključena po treći put i Varaždinke gube susret. Snježana Petika imala je smirenu ruku i postigavši posljednja tri pogotka za Koprivničanke, odlučila susret.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!