Ostali sportovi

Teddy Lučić se prijavio na Hrvatske svjetske igre

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 23.05.2005.

Nakon promotivnih akcija u Sjevernoj Americi, koja je donijela još mnogo prijava i najava za dolazak u Zadar, prvo veliko ime iz dijaspore koje je potvrdilo svoj dolazak je švedski nogometni reprezentativac hrvatskog podrijetla Teddy Lučić...

Lučić je prijavljen za švedsku nogometnu momčad, koja će biti sastavljena od Hrvata iz te skandinavske zemlje. Ukoliko se profesionalne obveze ne ispriječe, Lučić će sudjelovati kao igrač, ili kao član stožera momčadi.

Inače, otac dobro poznatog švedskog reprezentativca podrijetlom je iz okolice Zadra, a majka mu je FInkinja. U karijeri je igrao za IFK Göteborg, Bolognu, Leeds United i Bayer, a za švedsku reprezentaciju nastupio je na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Koreji 2002. i na Europskom prvenstvu u Portugalu 2004.

Prijave za Hrvatske svjetske igre 2006. u punom su tijeku, a sve informacije i dalje možete pronaći na www.zadar2006.com. Sportnet.hr je medijski promotor Igara, a prijavnica sportske zvijezde poput Teddyja Lučića najbolji je poziv Hrvatima sa svih kontinenata da se uključe u projekt koji će kulminaciju doživjeti u ljeto 2006.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!