Rukomet

Kadeti na pripremama za SP u Kutini

Antun Grgić • utorak, 12.07.2005.

U Dohi, glavnom gradu Katara, u zgradi Nacionalnog olimpijskog komiteta održan je ždrijeb za natjecanje deset reprezentacija na prvom Svjetskom prvenstvu u rukometu za kadete koje će se održati od 3. do 11. kolovoza ove godine...

U bubnju je bilo deset reprezentacija raspoređenih u pet jakosnih skupina, a nositelji tih grupa bili su Hrvatska i SiCG. Ždrijeb je odlučio da će u grupi A igrati: SiCG, Koreja, Katar, Argentina i Maroko, dok se u grupi B nalaze: Hrvatska, Egipat Tunis, Danska i Iran.

Od ponedjeljak u Kutini s našom reprezentacijom na pripremama se nalazi i reprezentacija domaćina SP-a Katar. Ove dvije reprezentacije i ekipa Moslavine odigrat će nekoliko trening utakmica.

Izbornik naše reprezentacije prof. Vladimir Canjuga u Kutini na raspolaganju ima dvadeset rukometaša: vratari - Šunjić (Metković), Lončar (Dubrava), Bumbak (Zagreb); lijeva krila - Veraja (Metković), Kovačević (Dubrava); desna krila - Čupić (Metković), Babić (Split), Gruičić (Labin); pivoti - Bičvić (Osijek), Brnas (Metković), Sakić (Zamet), Musa (Agram-Medveščak); lijevi vanjski - Nekić (Zadar), Blažević (Gorenje), Gojun (Zamet); srednji vanjski - Duvnjak (Đakovo), Ribić (Dubrava), Svalina (Gorica); desni vanjski - Đono (Bosna) i Kopljar (Agram-Medveščak).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!