Rukomet

Džomba: "Vraćam se u Zagreb"

Vedran Stilin • četvrtak, 07.09.2006.

Kako prenosi španjolska Marca, hrvatski reprezentativac i član Ciudad Reala Mirza Džomba od iduće sezone neće više igrati Asobal ligu već će ostvariti svoju davno zacrtanu želju - povratak u RK Zagreb…

To je potvrdio i predsjednik Ciudada Domingo Díaz de Mera koji je na sve načine pokušavao nagovoriti Džombu na ostanak i produženje ugovora međutim želja za povratkom u Hrvatsku najboljeg desnog krila svijeta očito je prevelika. "Mirza Džomba neće ostati u klubu nakon ove sezone, koja počinje ovoga vikenda. Tako više nema mjesta nagađanjima jer je sigurno da Džomba odlazi, " rekao je predsjednik aktualnog prvaka Europe.

Slika 1 od 2.
Foto: Maribel López

Još je dodao: "Sada smo mi u sličnoj situaciji kakvu je imao njegov prijašnji klub Veszprem kada je odbio produžiti ugovor, međutim mi mu nećemo praviti probleme jer smo mu izrazito zahvalni za sve što je pružio našem klubu posljednjih godina. Uvijek je bio veliki profesionalac i fantastična osoba."

Uz sve to Džomba je potvrdio kako se po završetku sezone sigurno vraća kući u Hrvatsku gdje ga nestrpljivo očekuje njegova obitelj. Istina, u cijeloj priči zasigurno je najnestrpljiviji RK Zagreb koji će s velikim oduševljenjem primiti ovu izjavu predsjednika Ciudad Reala jer ovime je samo potvrđeno gdje će Džomba nastaviti karijeru.

Povratak na mjesto zločina ima samo jedan cilj - ostvarenje davno željenog naslova klupskog prvaka Europe s voljenim klubom. Ipak, poznavajući kako stoje stvari u našem sportu nećemo ovu priču još zaključivati dok Džomba ne dođe u hrvatsku metropolu i ne potpiše vjernost Zagrebu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometTop temaSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!