Nogomet

Čačić preuzeo Kamen Ingrad

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 26.06.2006.

Nakon što je po završetku protekle sezone Ivan Matković najavio da neće produžiti svoj ugovor s Kamen Ingradom, upravi veličkog prvoligaša nije ostalo previše vremena za angažiranje novog trenera. Nakon desetak dana potrage doveden je Ante Čačić...

Ivan Matković, kreator prilično uspješne prošle sezone doveo je Kamen Ingrad prije desetak dana u prilično neugodnu situaciju svojim ne-produživanjem ugovora. Tu odluku donio je manje od tjedan dana prije početka priprema i uprava na čelu s Vladom Zecom morala je u roku od nekoliko dana pronaći novog stručnjaka.

Iz Libije je doveden Ante Čačić, trener koji ima već hrvatskog prvoligaškog iskustva. Prije no što se Čačić odlučio upustiti u avanturu s libijskom reprezentacijom, u kojoj je bio pomoćni trener, vodio je Inter zaprešić, Slaven Belupo, Zadar, Osijek i niželigaša Dubravu.

Kamen Ingrad je igrački prilično slabiji, no što je to bio na kraju protekle sezone, ali to je bilo i očekivano. Još uvijek se čeka na transfer Srđana Lakića, nakon čega bi klub podmirio dugovanja prema igračima i dobavljačima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometTop temaSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!