Rukomet

Kavran: "SP 2009. sigurno u Hrvatskoj!"

Tomislav Pacak • srijeda, 17.01.2007.

Priča o mogućem dopingu jednog sjajnog sportaša kao što je Davor Dominiković bacila je u sjenu pravi razlog okupljanja u krasnim prostorijama HEP-a. Naime, HEP i Hrvatski rukometni savez potpisali su trogodišnji ugovor o susponzorstvu, čime je HRS dobio još jednog jakog strateškog partnera koji će riješiti velik dio financijskih potreba Saveza.

Ispred HRS-a je ovaj ugovor komentirao predsjednik Saveza, Željko Kavran: " Meni je posebno drago da smo se našli pred put na SP u ovako uglednoj tvrtki kao što je HEP. Nama je posebna čast što nam je HEP ukazala povjerenje da potpišemo trogodišnji ugovor koji će završit s našim domaćinstvom SP-a. Pred nama je jedan veliki ispit, ali koristim i ovo mjesto da ispred svih poručim - to prvenstvo će se igrati u Hrvatskoj, to je sigurno! Zahvaljujem se HEP-u na povjerenju koje ste ukazali hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji i svima koji su taj ugovor podržali. Vi ovim ugovorom podržavate i ženski hrvatski rukomet, još jednom, svima hvala. Svi zajedno očekujemo da već u Njemačkoj igrači opravadaju povjerenje koje ste nam dali, a očekujem da će i nakon našeg SP-a suradnja biti produžena."

U ime HEP-a rukometnoj reprezentaciji je sreću poželio predsjednik Uprave Ivan Mravak: "Radostan sam u ovom trenutku... Kada smo se prije godinu dana odlučili da krenemo putem marketinga, jer i HEP izlazi na tržište, kada smo razmišljali kojim bi klubovima ili reprezentacijama dali povjerenje, odlučili smo se za rukometnu reprezentaciju kao najtrofejniju hrvatsku reprezentaciju. Nadam se da će ova sredstva dati HRS-u jednu smirenost da može u miru raditi ono zbog čega jeste tu, da vodi naše mlade rukometaše od kojih očekujemo i dalje uspjehe, koji će prenositi slavu Hrvatske diljem svijeta. Ostat ćemo s vama do 2009. i SP-a u Hrvatskoj, a i dalje. Zbog toga s radošću potpisujem ovaj ugovor, želim vam uspjehe na svim daljnjim natjecanjima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!