Rukomet

Zamećanke ostale bez trenera

Hrvoje Rafaelić • srijeda, 21.02.2007.

Iako će voditi ekipu u nekoliko sljedećih utakmica dok mu ne pronađu zamjenu, Damir Čavlović podnio je ostavku na mjesto trenera prve momčadi ženskog rukometnog kluba Zamet iz Rijeke...

Nakon nekoliko sastanaka sa predsjednikom kluba Lukom Denonom, Čavlović je donio konačnu odluku o svom napuštanju Zameta. Iako će odluka stupiti na snagu odmah, trener će ipak voditi ekipu danas protiv Splita u četvrtfinalu hrvatskog rukometnog kupa te i u prvenstvenom dvoboju s Arenom u Puli.

Čavlović slovi za jednog od kvalitetnijih hrvatskih rukometnih stručnjaka, a veliku pažnju u svojim momčadima polaže na unutarnjoj disciplini. Razlog odlaska iz Zameta naveo je u malom i nedovoljno kvalitetnom kadru zbog kojih je morao koristiti igračice koje su u klubu samo punile broj, a iako je očekivao od njih pozitivan odgovor na terenu, nije dobio zadovoljavajuću igru. Čavlović, osebujan sam po sebi, nije krio razočaranje igrom svoje ekipe pa je tako licem u lice pokušavao riješiti problem u momčadi, ali niti nakon takvih razgovora nije došlo do promjena pa je rastanak još samo više potaknut.

Nezadovoljtvo igračkim kadrom nije obznanio samo Čavlović. Njegovi prethodnici Boris Dragičević i Rade Ciganović također su ukazali na iste probleme, ali su otišli i korak dalje te su igračice optužili za namjerno izazivanje unutarnjih svađa. Klub počinje potražnju za novim trenerom, ali teško da će naći čovjeka Čavlovićeve kvalitete.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!