Tenis

Lučić ogorčena na izbornika

Ivor Krapac • ponedjeljak, 23.04.2007.

Ovih dana nema puno mira u hrvatskom tenisu. Nakon što nas je prošlog tjedna zaokupila obnova postupka vezanog uz Ivu Karlovića i njegove uvjete za povratak u Davis Cup reprezentaciju, sada je zaiskrilo na relaciji Mirjana Lučić - Goran Prpić...

Nakon Prpićeve izjave kako još ne namjerava komentirati Mirjanin povratak na teniske terene i raspravljati o mogućnosti njenog vraćanja u Fed Cup reprezentaciju, uz dodatak da mu dosadašnji rezultati nisu dostatan pokazatelj, Lučić nije sakrila razočaranje tim riječima hrvatskog izbornika.

Donosimo Vam Mirjanino priopćenje:

Vezane vijesti

"Sramite se, gospodine Prpiću! Jako sam razočarana izjavama gospodina Prpića. Bio mi je trener kad sam bila curica i imala sam jako puno poštovanja za njega kao teniskog trenera i osobu, no to se sve promijenilo 2003. kad sam bila u Wimbledonu gdje me gospodin Prpić trenirao. Tad mi je postalo jasno da je gospodin Prpić jedan od najneprofesionalnijih ljudi s kojima sam ikada radila. Što se tada dogodilo je između mene, gospodina Prpića i još par ljudi. Kao mog učitelja, mentora i pedagoga, očekivala bih od gospodina Prpića da je oduševljen i da me podržava u mom povratku, a ne da mi oduzima kruh sa stola."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!