Nogomet

Kalinić: "Navijači oprostite"

Bernard Jurišić • srijeda, 14.05.2008.

Hajdukovi nogometaši žalili su nakon utakmice za propuštenim prigodama i za propuštenom šansom da se pobjedom oproste od ove turobne sezone. Nikola Kalinić morao je izaći zbog crvenog kartona vrataru Baliću, što mu se nije svidjelo i ljutito je bacio kapetansku traku s kojom je ušao u utakmicu...

Drago Gabrić: "Stvar je iskustva materijalizirati brojčanu prednost koju smo imali na travnjaku. Bolje smo stajali i imali više šansi od Dinama, pokazali smo da se na domaćem terenu možemo nositi s njima. Sezonu treba što prije zaboraviti, izvući pouke i dogodine krenuti u borbu za naslov prvaka."

Nikola Kalinić: "Žao mi je što sam bacio kapetansku traku prilikom izlaska. Ispričavam se navijačima, to se više nikad neće ponoviti."

Ante Rukavina: "Bili smo bolji, igrali smo bolje nego u prvoj utakmici i šteta je što nismo dali gol. Mogli smo se pobjedom oprostiti od sezone. Trabzonspor? Sve što znam o tom transferu pročitao sam u novinama."

Mario Maloča: "U ovoj smo utakmici bili puno bolji od Dinama, oni su imali samo dvije prigode, mi smo puno puta mogli zatresti njihovu mrežu. Nažalost, prednost iz prve utakmice bila je prevelika i žao mi je što barem nismo pobjedom pred našim navijačima završili sezonu."

Ivan Ćurjurić: "Pamtit ću cijeli život svoj debi na Poljudu, u finalu Kupa. Imali smo šansi i mogli smo završiti ovu utakmicu kao pobjednici. Očekujem da ću se naći na ljetnim pripremama s prvom momčadi, a dalje je sve na meni."

Siniša Linić: "Pokušali smo dati sve od sebe, svoje zadnje atome snage da našim navijačim apoklonimo pobjedu. Nažalost nismo uspjeli, iako smo imali šanse, a bio je i čist penal na meni u prvom poluvremenu. Nadam se da će dogodine biti bolje, vidim sebe i dogodine u Splitu, iako ne znam kakvu momčad će klub sastaviti za sljedeću sezonu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!