Nogomet

Jarni na odlasku, Buljan i službeno

Branimir Korać • subota, 24.05.2008.

Čini se kako je vrijeme Roberta Jarnija kao trenera Hajduka već pomalo prošlost. Početkom tjedna bit će sve jasnije, no u vrhu kluba više razmišljaju o novom treneru nego o ostanku Jarnija...

Ostaje li Robert Jarni ili dolazi netko drugi na klupu? U ovom trenutku to je najčešće pitanje među Hajdukovim navijačima, a kako se čini Jarni je polako prošlost dok pole poziciju za preuzimanje njegove uloge polako zauzima Goran Vučević.

Jedan od najvećih talenata koji je izbacila Hajdukova škola i nekadašnji igrač Barcelone pojavio se jučer u najužim kombinacijama za preuzimanje Splićana te i sam priznao kako kontaktira s klubom te da nije nemoguće da preuzme momčad. U njegovom stožeru trebao bi biti i Dean Računica, sadašnji trener juniora.

Službena potvrda stigla je kako Ivan Buljan dolazi na poziciju sportskog direktora, a ime novog trenera trebalo bi biti poznato do utorka. Dosadašnjem treneru Jarniju bit će ponuđena funkcija trenera u mlađim kategorijama, ali je pitanje da li će on pristati na to.

Isto tako vrlo brzo bi trebala biti poznata i sudbina često spominjanog dvojca Rukavina - Čop koji je sve dalje od Hajduka. Dok je Čopu ponuđen profesionalni ugovor i čeka se njegov odgovor, Rukavina je ustrajan u odlasku i u njegovom slučaju čini se pregovara se samo o transferu. No početak tjedna bi mogao donijeti i preokret u razgovorima, posebice ukoliko Hajduk dobije novog trenera, Rukavina možda promijeni mišljenje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!