Nogomet

Mile Petković trener Slaven Belupa

Goran Tomičić • ponedjeljak, 26.05.2008.

Mile Petković novi je strateg Farmaceuta. Uprava Slaven Belupa tako je nakon Jurčića odabrala iskusnog trenera uoči novog sudjelovanja u Kupu Uefa...

Predstavljanje novog stratega započeo je Rajko Magić, a prenosi portal Kcinfo.net: " Novog trenera odabrali smo u nedjelju, između 19 kandidata s trenerskom licencom jednoglasno smo se odlučili za Milu Petkovića.

Predsjednik Stanislav Biondić objavio je ciljeve kluba u sljedećoj sezoni: "Našu strategiju proveli smo u djelo. Kad sam stigao na čelo kluba, u prvoj sezoni izborili smo opstanak, zatim nam je cilj bio plasman od 4. do 8. mjesta, a krajnji cilj je stabilizacija među prvih šest ekipa HNL-a i afirmacija naših mladih igrača. Osobno smatram da u sljedećoj sezoni moramo biti među prvih šest, a očekujem da će naši mlađi igrači uz ozbiljan pristup početi davati sve od sebe."

Objavljeno je kako će pripreme početi 9. lipnja, a prva faza će biti u Koprivnici.

Mile Petković je objasnio što očekuje od svojih igrača: " Nemam namjeru dijeliti momčad na mlade i stare igrače, postoje samo dobri i oni manje dobri. Minuli rad u sportu ne postoji, uvijek se traži novo potvrđivanje. Dat ću priliku mlađim igračima, ali to nikako ne znači da će stariji biti zapostavljeni, njihovo iskustvo je dragocjeno i mlađi uz njih mogu ispravno odrastati. Ugovor još nisam potpisao, no jasno je da će o meni, kao i o svakom treneru, suditi rezultat. To je osnova, a ja ću pokušati izvući maksimum. Igrat ćemo na tri fronta, zato smo dogovorili malo raniji početak priprema.

Novi strateg Slaven Belupa dodao je kako će razgovarati sa svim igračima, a za nekoliko dana će odabrati ostatak stručnog stožera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!