Rukomet

Gobac odustao od suspenzije za Sulića

Ivana Strahija • utorak, 27.05.2008.

Dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac pred par je dana tražio disciplinske mjere za Renata Sulića, koji je umjesto na pripreme s ostatkom reprezentacije u Zadar, odlučio na svoju ruku otići u Crikvenicu liječiti problem s listom.

Kako saznajemo iz priopćenja koje slijedi, Gobac je ipak odlučio odustati od suspenzije hrvatskog reprezentativca. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Nakon što je već nakon Europskog prvenstva, a u slučaju zdravstvenog stanja Renata Sulića, omalovažen naš liječnički tim, a što se uz podršku nekih medija (točnije Novog lista) nastavilo i nakon nepojavljivanja spomenutog igrača na pripremama u Zadru, sa žaljenjem mogu reći sljedeće:

Nepustivim smatram što je medijski bagateliziran i uvaženi dr. Miškulin, ali pod uvredljive znakove navodnika stavljen i liječnik RK Celja, Rudi Čajavec.

Stoga, jedino što u ovom trenu mogu je zaključiti kako mi u ovom trenu očito ne raspolažemo adekvatnim liječničkim timom, a koji bi u ovom slučaju spomenutom igraču mogao uspostaviti pravu dijagnozu. No, tješi me što takvog liječnika očito nema ni u susjednoj Sloveniji.

Ovim priopćenjem također i želim dati do znanja kako odustajem od podnošenja prijave disciplinskom povjerenstvu HRS-a, a Renatu Suliću od srca želim da svoje zdravstveno stanje čim prije dovede na razinu koja je nužna da se priključi reprezentaciji.

Srdačan pozdrav,
Zoran Gobac"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!