Nogomet

Etto produžio ugovor

Vedran Attias • četvrtak, 05.06.2008.

Kako su iz kluba i najavili, novih prodaja neće biti. Jedini igrač na čiji se odlazak nije moglo utjecati bio je Etto, no potpisom novog ugovora i to je riješeno...

Desni bočni Modrih imao je u ugovoru cifru od 2 milijuna eura koliko je trebalo uplatiti ako ga netko želi kupiti i, u slučaju takve ponude, Dinamo bi bio nemoćan. Iz Maksimira su često naglašavali kako je ovakav ugovor "već postojao kada su oni došli" i kako ne mogu ništa učiniti, no potpisom novog ugovora takva "fiksna" odšteta ne postoji.

Ovo se ljeto ponovno počeo aktualizirati njegov odlazak, no Ettou se nikamo ne ide iz Zagreba pa su iz kluba reagirali i ponudili mu novi četverogodišnji ugovor. Igrač Modrih nedavno se oženio i odlazak iz Zagreba mu ne pada na pamet: "Hvala Bogu da sam ostao u Zagrebu. Volim ovaj klub i navijače i sretan sam što ću i dalje moći tu uživati.", rekao je Etto za službenu stranicu kluba.

Brzonogi igrač smatra kako u Dinamo može još napredovati: "Vjerujem da mogu još usavršiti svoju igru i nadam se da će prva šansa za to biti već ove godine. Klub ima ozbiljne namjere u Europi i drago mi je što ću moći biti dio tog podviga. Smatram da s ovakvim stavom imamo šanse za korak dalje.", stoji na Dinamovoj stranici.

Ovim potezom Modri su pokazali kako zaista vjeruju u igrača koji je imao nekoliko odličnih nastupa u Dinamu, ali i priličan pad forme nakon ozljede. Sljedeću sezonu očekuje se ponovno dizanje forme i njega i Buljata koji su odlično igrali na desnoj strani. Još ćemo jednom podsjetiti kako danas u Maksimiru počinje i Međunarodni turnir Mladen Ramljak, a Dinamo svoju prvu utakmicu na turniru igru u 18.15 na Hitrec-Kacijanu. Ulaz je besplatan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!