Nogomet

Zahora se vratio u Sloveniju

Zoran Zdelar • utorak, 08.07.2008.
Zahora se vratio u Sloveniju
Foto: Nikola Movrić

Dinamov napadač Dario Zahora odlučio je karijeru i u idućoj sezoni nastaviti u Sloveniji. No, nakon što je igrao za Domžale, ovog je puta odabrao Interblock...

Još prije nekoliko dana je iz Dinama stigla obavijest da su Dariju Zahori dane slobodne ruke u traženju novog kluba, a 26-godišnjem napadaču nije trebalo previše vremena da se vrati u ligu u kojoj je briljirao protekle sezone. Zahora će i u idućoj sezoni igrati na slovenskim travnjacima, ali ovog puta u drugom klubu.

Najbolji napadač Slovenske nogometne lige u protekloj sezoni od ovog će ljeta tresti protivničke mreže u dresu Interblocka iz Ljubljane, a ne više u dresu kluba s kojim je osvojio naslov prvaka u protekloj sezoni. Zahora će debitirati već u srijedu u slovenskom Superkupu u kojem se Interblock sastaje upravo s njegovim bivšim klubom - Domžalama.

Zahora se na posudbama nalazi već dulje vrijeme, a ni ovog puta se Dinamo nije odrekao prava na njega te i dalje ostaje otvorena mogućnost da jednog dana ponovno zaigra u Dinamu. Na čelu Interblocka se nalazi hrvatski stručnjak Dragan Skočić, koji će sigurno također znati na najbolji mogući način iskoristiti Zahorina neosporna napadačka umijeća.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!