Nogomet

Schildenfeld tužio Bešiktaš Fifi

Antonija Pavlić • četvrtak, 28.08.2008.
Schildenfeld tužio Bešiktaš Fifi
Foto: Bruno Karadža

Gordon Schildenfeld i turski Bešiktaš već izvjesno vrijeme nisu u dobrim odnosima. Od kada su ga umjesto Dine Drpića doveli prošle godine, "ljubav" ne jenjava. Bivši Dinamovac je u razgovoru za Sportske novosti najavio tužbu Fifi...

Od kada su počeli problemi s vidom, Schildenfeldu ne "cvjetaju ruže". Čovjek koji ga ne može "smisliti" nažalost je najvažniji u klubu i protiv njega se ništa ne može. Turska inačica Zdravka Mamića, Sinan Engin, ne dopušta Schifi da zaigra, iako to trener želi Šibenčana u konkurenciji za sastav.

"Bešiktaš sam tužio Fifi. Nisam dobio plaću zadnjih šest mjeseci i ukoliko mi klub ne plati dugovanja dobit ću raskid ugovora. Unatoč tomu, klub me mora isplatiti, a ako to ne napravi bit će suspendiran iz europskih natjecanja.", rekao je Šifo.

Problemi s vidom su kaže, iza njega, spreman je igrati i pokazati da vrijedi. "Potpuno sam zdrav i mogu igrati. No, to je nažalost nemoguće jer iako me trener želi, direktor ne dopušta da se vratim. Protiv njega se ne može.", razočaran je šibenski stoper.

Pričekat će kaže, Fifinu odluku, a nakon toga vrlo vjerojatno potražiti novi klub. Iako prijelazni rok traje do 31. kolovoza kao slobodan se igrač može priključiti i nakon isteka prijelaznog roka. "Imam ugovor na još tri godine i ukoliko me klub isplati pokušat ćemo se dogovoriti kako kompenzirati preostale godine ugovora. Ako me ne isplate postat ću slobodan igrač i kao takav se mogu priključiti nekom klubu i nakon 31. kolovoza. No, sada samo čekam odluku Fife."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!