Rukomet

Krenule rukometno-turističke prezentacije

HINA • ponedjeljak, 03.11.2008.
Krenule rukometno-turističke prezentacije
Foto: Davor Sajko

S ciljem promocije Hrvatske kao poželjnog turističkog odredišta te njenog domaćinstva predstojećem Svjetskom prvenstvu u rukometu danas se u Budimpešti održava prva od 13 prezentacija "Hrvatski rukometno-turistički dani" koje će se tijekom ovog mjeseca održavati u 13 gradova zemalja sudionika tog prvenstva...

"Hrvatske rukometno-turističke dane" organizira Hrvatska turistička zajednica (HTZ) preko svojih predstavništava u svijetu u suradnji s Ministarstvom turizma, Hrvatskim rukometnim savezom te Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija.

Nakon Budimpešte, gdje se ta prezentacija održava danas, slijede skandinavske zemlje odnosno gradovi Oslo, Kopenhagen i Stockholm s prezentacijama 6., 11. i 12. studenog.

U Bukureštu će prezentacija biti 17. studenog, u Moskvi 19., Varšavi i Beogradu 24., u Madridu i Skopju 25., u Parizu 26., a u Frankfurtu i Seoulu 27. studenog.

Osim predstavljanje općenite hrvatske turističke ponude i povijesti i sadašnjosti rukometa u Hrvatskoj, u sklopu "Hrvatskih rukometno-turističkih dana" bit će prikazani i filmovi o gradovima u kojima će se održavati utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva (16. siječanj - 1. veljače 2009.).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!