Nogomet

"Miše ostaje trener, Grant će doći"

Bernard Jurišić, Branimir Korać • petak, 21.11.2008.
"Miše ostaje trener, Grant će doći"
Foto: Bruno Karadža

Na konferenciji za medije koja je održana točno u podne na Poljudu, predsjednik Hajduka Mate Peroš potvrdio je kako Ante Miše ostaje na klupi Hajduka do kraja polusezone te je govorio i o situaciji oko dolaska Avrama Granta u Split...

Najvažnija vijest s konferencije za medije održanoj na Poljud je kako Ante Miše ostaje na klupi Hajduka. Miše će Hajduk voditi do kraja ove polusezone bez obzira na mogući dolazak Avrama Granta ili nekog drugog stručnjaka.

Okupljene novinare zanimala je situacija glede dolaska Avrama Granta koji se jučer trebao pojaviti u Splitu, međutim, njegov dolazak je odgođen. Predsjednik Mate Peroš pojasnio je okolnosti jučerašnjeg dana:

"Nije riječ o nikakvom 'cirkusu' kao što se tijekom jučerašnjeg dana nagađalo u nekim medijima, već o objektivnim okolnostima zbog kojih su se Hajduk i Grant odlučili prolongirati splitski susret. U zračnoj luci u Berlinu došlo je do manjeg požara zbog kojeg su suspendirani svi letovi. Gospodin Grant je u Split mogao doputovati tek navečer i danas se sastati s nama, no mi smo danas cijeli dan zaokupljeni pripremama za subotnju osnivačku Skupštinu ŠDD Hajduk i dogovorili smo se da njegov dolazak prolongiramo za neki drugi datum. I molim da se objavi da Hajduk Grantu nije ponudio milijun eura. To jednostavno nije istina."

Peroš je nakon kratke izjave o Grantu službeno objavio i da do kraja jeseni Ante Miše definitivno ostaje prvi trener Hajduka. O daljnjim potezima raspravljat će se tijekom zimske stanke.

Ostatak konferencije za novinare protekao je u slaganju tehničkih podataka za osnivačku Skupštinu, koja će se u subotu točno u podne održati u maloj dvorani ŠC Gripe. Hajdukov odvjetnik i budući predsjednik Skupštine Vinko Radovani pozvao je sve dioničare koji su predbilježili svoj dolazak da obvezno sa sobom ponesu osobne dokumente, jer inače neće moći biti nazočni Skupštini.

Još uvijek nije potvrđeno hoće li se na Skupštini pojaviti netko od uglednih gostiju iz vrha države, ali je potvrđeno da će nazočiti svih 13 "velikih malih dioničara". Posve je izvjesno da će Hajduk od subote imati Nadzorni odbor u kojem će se nalaziti gradonačelnik Ivan Kuret, župan Splitsko-dalmatinski Ante Sanader, dosadašnji dopredsjednik Skupštine Mirko Klarić, odvjetnici Mate Peroš, Kruno Peronja i Marko Ivkošić, te predstavnici 13 najvećih dioničara Jako Andabak, Luka Miličić i Tomislav Mamić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!