Nogomet

Ćutuku uručen otkaz

Ivana Strahija • četvrtak, 08.10.2009.
Ćutuku uručen otkaz
Foto: Davor Sajko

Dosadašnjem treneru Nogometnog kluba Međimurje uručen je otkaz, kojeg on ne smatra legitimnim...

Stjepan Hamonajec, direktor Nogometnog kluba Međimurje, uručio je danas prijepodne otkaz Mariju Ćutuku, dosadašnjem treneru prve ekipe Kluba. "Nije mi uopće jasno kako se to sad dogodilo. Dobio sam neki papir, potpisan je Darko Turopoljac kao predsjednik, no meni se sve to čini nelegitimnim. Sad krećem za Split i sutra se sastajem sa svojim odvjetnikom, pa ću znati više o svemu", potvrdio nam je Ćutuk.

Izjavu od strane Kluba dao je glasnogovornik Miljenko Ovčar, koji je rekao: "Suradnja s Ćutukom prekinuta je zbog slabih rezultata te izjava i nastupa u medijima u posljednje vrijeme. Razgovara se o novom treneru, a čim se sve usuglasi predstavit ćemo novi stručni stožer."

Vezane vijesti

Do odabira novog trenera Međimurje će voditi dosadašnji Ćutukov pomoćnik Hrvoje Goričanec, pod nadzorom sportskog direktora Miljenka Dovečera. U idućih će par dana momčad samo trenirati, pošto je zbog izvanrednog otkazivanja zbog tehničkih i organizacijskih problema propalo putovanje u talijanski Como, a sparing partnere za prijateljske utakmice teško je naći u kratkom roku, objasnio je Ovčar.

"Ulica" spekulira imenom Srećka Bogdana kao Ćutukovog nasljednika, no službenu objavu treba pričekati.

Izvršni odbor Kluba navodno se sastao jučer navečer, i to u Samoboru, što nikako nije po volji nekim čakovečkim članovima, koji smatraju da je sjedište NK Međimurja u Čakovcu u Sportskoj ulici, gdje bi se sve službene stvari i trebale odvijati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!