Nogomet

Vatreno srce hrvatske reprezentacije

Borna Rupnik • četvrtak, 13.05.2010.
Vatreno srce hrvatske reprezentacije
Foto: Sandro Donda

Na inicijativu cjelokupne hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu je osnovana zaklada Vatreno srce kojoj je osnovni zadatak pomaganje djeci...

Na čelu sa stručnim stožerom hrvatske nogometne reprezentacije i izbornikom Slavenom Bilićem te našim najboljim igračima osnovana je zaklada Vatreno srce. Svrha tog poteza je pomaganje djeci, u različitim oblicima.

Upravo je naša reprezentacija prikupila početna sredstva, a u četvrtak u podne počela je internetska aukcija na kojoj se nude reprezentativni suveniri. U planu su i brojne druge aktivnosti.

Kome će ići prikupljena sredstava odlučivat će upravni odbor zaklade, a čine ga izbornik, kapetan i zamjenik kapetana reprezentacije te liječnici.

"Hrvatska je reprezentacija od svog osnutka sudjelovala u humanitarnim akcijama. Zaklada Vatreno srce samo je još jedan oblik naše pomoći", prokomentirao je Slaven Bilić.

Za ponuđene se suvenire na internetu može licitirati sve do 21. svibnja, a aukciju je ponudom od 10.000 kuna za komplet Dejana Lovrena otvorio izbornik Bilić.

EP 2020., skupina D

1Engleska 32:0+27
2Hrvatska 34:3+14
3Češka 33:2+14
4Škotska 31:5-41

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!