Nogomet

Ljubojević na probi, Škorić otišao

Branimir Korać • utorak, 15.06.2010.
Ljubojević na probi, Škorić otišao
Foto: Bruno Karadža

Na početku priprema za novu sezonu u momčadi Zagreba dogodile su se određene kadrovske promjene. U ovom trenutku Pjesnici u novu sezonu ulaze oslabljeni i na Upravi kluba je da reagira...

U kratkom roku Zagreb je ostao bez dvojice potencijalno važnih igrača za narednu sezonu. Klub je napustio vratar Josip Škorić, dok je na probu u Švedsku otišao Goran Ljubojević.

Škorić je s klubom sporazumno raskinuo ugovor, te na taj način dobio slobodne ruke za traženje novoga. Pomalo neočekivana odluka s obzirom da se od Škorića očekivalo da ponovno preuzme startnu jedinicu jer je klub napustio istekom ugovora i Marin Skender. Kako ne bi ostali samo na neiskusnima Bašiću i Hercegu, u Zagrebu su brzo reagirali i doveli Hrvoja Višića koji je dosad branio boje Solina. Višić nema prvoligaškog iskustva, no vrlo brzo će ga steći braneći vrata momčadi iz Kranjčevićeve.

Ljubojević je također vrlo blizu odlasku i to nakon što mu je nenadano stigla ponuda AIK-a iz Stockholma gdje je pozvan na probu. U AIK-u je već Ivan Turina tako da bi se hrvatska kolonija mogla proširiti ukoliko Ljubojević zadovolji tamošnje poslodavce.

Na popisu igrača Zagreba za sljedeću sezonu neće biti niti Marina Vidoševića koji je prošle sezone stigao iz Imotskog, ali ozljede su ga zaustavile u napretku, te je i s njim dogovoren raskid ugovora.

Ovim odlascima kadar "bijeli" će biti svakako tanji i za očekivati je u narednim danima dolaske nekih novih imena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kazalba15.06.2010. u 19:21
    ljubojevic je poznata balkanska prica: kakav je to samo igrac mogao biti...
    kazalba