Nogomet

Hrvoje Maleš novi predsjednik Hajduka

Mario Glasnović • utorak, 26.04.2011.
Hrvoje Maleš novi predsjednik Hajduka
Foto: Boško Perlain

Na poslijepodnevnom sastanku Nadzorni odbor Hajduka izabrao je novu Upravu kluba. Novi predsjednikom imenovan je Hrvoje Maleš, a članovima Uprave imenovani su Milo Nižetić i Pavle Ciccarelli.

Nakon dugog zasjedanja Nadzorni odbor Hajduka izabrao je novoga predsjednika splitskog kluba. Hrvoje Maleš imenovan je novim predsjednikom, a u Upravi su još Milo Nižetić i Pavle Ciccarelli.

"Gospoda Maleš i Nižetić bili su predloženi od strane Povjerenstva. Analizirajući situaciju u klubu i rukovodeći se ostalim ponudama došli smo do zaključka da bi za poslovanje kluba trebalo uključiti i treću osobu koja može pomoći da bi ova Uprava mogla kvalitetnije raditi. Stoga smo jednoglasno odlučili prihvatiti gospodina Ciccarellija", rekao je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar za Hajdukovu stranicu.

Sapunar je potvrdio da na sastanku u Poljudu nisu bili svi članovi Nadzornog odbora, a Vinko Radovani potvrdio je da novoizabrani članovi ispunjavaju sve uvjete Kodeksa. Hrvoje Maleš sa 32 godine jedan je od najmlađih Hajdukovih predsjednika u povijesti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
 • PalaST29.04.2011. u 20:44
  Sretno ti Bilo Nadam se da nece ka i Svagusa kockat sa igracima
  PalaST
 • major_tom26.04.2011. u 22:48
  Nova uprava bi tribala do početka iduće sezone nać generalnog sponzora...to bi im triba bit prioritet i test njihovih sposobnosti, a druge stvari ka šta su klinika, prodaja imena stadiona i ostali marketing rješavat u hodu.
  major_tom
 • vtomas26.04.2011. u 20:33
  ljImi, siguran sam da su to definitivno kokteli za 100 godina
  vtomas
 • ljimi26.04.2011. u 20:22
  nisam jos na cisto dal su ovo na stolu šuteri žestica ili svijeće
  ljimi
 • LA26.04.2011. u 18:21
  Mlad i perspektivan covik sigurno moze biti samo PLUS za Hajduk.Nadan se da s njin krece boljitak Hajduka iako po intervju koji je dao za SD vidin da je ambiciozan i odlucan.Sigurno najbolje rješenje za tu užarenu stolicu.
  LA