Tenis

Franjičević i Mešin bez finala

Maja Giljanović • nedjelja, 26.06.2011.
Franjičević i Mešin bez finala
Foto: Ivan Lacković

Nakon što je u četvrtfinalu pojedinačnog turnira izbacio Roka Karanušića Damir Džumhur je u polufinalu parova zaustavio Marina Franjičevića i Josipa Mešina. Džumhur i Aldin Šetkić nisu slučajno postavljeni za druge nositelje 10.000 $ vrijednog Futuresa u Beogradu, Bosanci su Franjičevića i Mešina ostavili na tri gema.

Završnica 10.000 $ vrijednog ITF Futuresa u Beogradu odigrat će se bez Hrvata u glavnim ulogama. Nakon što je Roko Karanušić ispao u četvrtfinalu pojedinačnog turnira, a u turniru parova svoj su nastup u polufinalu okončali Marin Franjičević i Josip Mešin.

Pobjeda Damira Džumhura protiv Karanušića predstavljala je iznenađenje, ali pobjeda Džumhura i Aldina Šetkića protiv Franjičevića i Mešina očekivan je epilog susreta između drugih nositelja s jedne i nepostavljenog dvojca s druge strane.

Franjičević i Mešin svoje su odradili samim prolazom u polufinale, a nakon 6:4, 4:6, 10-6 protiv trećih nositelja Vadima Aleksejenka i Viktora Anagnastopolja i 6:1, 6:1 protiv Huga Nysa i Danila Petrovića protiv Bosanaca su ostali na tri gema (2:6, 1:6).

Odmora nema, u Beogradu već kreću kvalifikacije novog turnira. Prijavljeni su i Franjičević i Josip Mešin, ali i Antun Pehar, Marcel Ružić, Dino Mešin i Duje Kekez. Franjičević je osmi nositelj i u prvom kolu igraju on i Kekez, Josip Mešin je izvukao Stefana Lugonjića, Pehar Dragana Anđelskog, Ružić 16. nositelja Nikolu Bubnića, a Dino Mešin četvrtog nositelja Henrija Laaksonena.

Beograd, polufinale parova:
FRANJIČEVIĆ/J. MEŠIN (Hrvatska) - Džumhur/Šetkić (BiH, 2) 2:6, 1:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!