Ostali sportovi

Humanitarni turnir u odbojci na pijesku

Sportnet • srijeda, 29.06.2011.
Humanitarni turnir u odbojci na pijesku

Na terenu uz OŠ Eugena Kumičića u Velikoj Gorici će se idućeg mjeseca, od 8. do 10. srpnja, održati humanitarni turnir u odbojci na pijesku, čiji je prihod namijenjen pomoći nastradalom članu OK Gorica...

Turnir Slaven 2011. organiziran je od strane OK Gorica i svih njenih prijatelja i sponzora. Naime, ovo je drugi turnir po redu koji organiziramo kako bismo pomogli našem članu, suigraču i prijatelju Slavenu Škrobotu.

Slaven je igrač OK Gorica koji je u ljeto 2009. godini nastradao u nesreći ostavši nepokretan te nam je ovom akcijom cilj pomoći njemu i njegovoj obitelji kako bi barem sa financijske strane što lakše prošli kroz postupak njegove rehabilitacije. Sredstva će biti prikupljana putem kotizacija prijavljenih ekipa, donacija sponzora koji se odazovu akciji i dobrovoljnih priloga, a svi će prilozi biti uplaćivani na Slavenov žiro račun.

Ovogodišnjim turnirom skupljamo novac kako bi u Slavenovoj zgradi ugradili motoriziranu rampu kako bi pomoću nje mogao doći do stana na prvome katu. Za samu rampu, instalaciju i sve potrebne dokumente te atest potrebno je oko 65.000 kuna koje ćemo pokušati skupiti u sklopu turnira, koji će biti podijeljen na muški i ženski dio.

Kotizacija po ekipi iznosi 150 kuna, a svakoj ekipi, ali i svim posjetiteljima garantiramo, uz naravno dobru zabavu, i posebne nagrade organizatora. Važno je spomenuti kako ćemo u sklopu turnira u nedjelju 10. srpnja organizirati i veliki roštilj, a svaka kuna od prodaje hrane i pića te prigodnih majica tijekom nedjelje i ostalih dana bit će donirana upravo u fond za izgradnju motorizirane rampe za Slavena.

Kako je prošle godine na turniru nastupilo osam ženskih i 18 muških ekipa, ove godine očekujemo ukupno više od 40 ekipa. Prošle smo godine kroz tri dana turnira skupili smo 15.000 kuna pomoću kojih smo Slavenu i njegovoj obitelji financijski olakšali svakodnevicu.

Turnirom Slaven 2011., uz pomoć našem prijatelju i suigraču, želimo senzibilizirati javnost i ostale sportske klubove na području Velike Gorice da humanitarnim radom i ovakvim te sličnim turnirima društvu i zajednici u kojoj djelujemo dajemo dodatnu vrijednost, tj. vraćamo dio onoga što je u klub uloženo, ne samo od strane Grada nego i od strane sponzora te donatora. Isto tako želimo približiti Velikogoričanima odbojku na pijesku i u njihov grad donijeti dašak tog atraktivnog sporta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!