Ostali sportovi

Blanka: "Nije moglo bolje"

Mišo Gulić • petak, 01.07.2011.
Blanka: "Nije moglo bolje"
Foto: EPA

S obzirom da je naviknula javnost na pobjede i vrhunske rezultate, Blanka Vlašić je s preskočenih 1.90 metara ubrzo postala priča za naslovnicu, ali izgleda kako je ipak skočni zglob, načet u Splitu, uzeo svoje u prohladnoj švicarskoj večeri.

Nakon niza relativno slabijih rezultata, Blanka Vlašić je s motivirajućih dva metra, preskočenih u Splitu, otputovala na Athletissimu u Lausannu i unatoč velikoj želji nije polučila očekivan rezultat.

Kako prenosi njena službena stranica, izgleda da je ipak riječ o zdravstvenim smetnjama. "Naprosto nisam imala šanse skočiti više. Mada sam bandažirala skočni zglob koji sam načela još u Splitu, nisam mogla čvrsto ugaziti prilikom odraza." izjavila je Blanka neposredno nakon samog natjecanja.

Vezane vijesti

Uz načet zglob i vrijeme je predstavljalo otegotnu okolnost, što je i naša visašica potvrdila: "Na sve se nadovezao promjenjiv vjetar i hladnoća i nisam imala šanse za bolji rezultat."

Pobjednica mitinga bila je Ruskinja Ana Čičerova s preskočenih 1.95 metara, dok je Vlašić na kraju završila na tek šestoj poziciji. Sljedeći miting koji bi trebao ugostiti svjetsku prvakinju jest onaj u Birminghamu i to 10. srpnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • G0RAN01.07.2011. u 18:03
    Uvijek je nešto treće krivo....priznaj jednom da si sama kriva pa ćemo te podržati svi.Ovako nam samo dižeš živce sa izgovorima.
    G0RAN