Nogomet

Špehar: "Igrači su odbili ići u Vinkovce"

Ante Dubravac • ponedjeljak, 29.08.2011.
Špehar: "Igrači su odbili ići u Vinkovce"
Foto: Hrvoje Knežević

Ni nekoliko dana nakon što je mladi Dino Špehar potpisao za Dinamo ne smiruju se strasti u Osijeku. Dok navijači optužuju upravu predsjednik Robert Špehar ima svoju verziju cijele priče.

Iako je bio protiv prodaje svog sina u Dinamo predsjednik Osijeka Robert Špehar smatra kako drugog izlaza u teškoj situaciji koja vlada u klubu jednostavno nije bilo.

"Svi znaju što se događalo proteklih dana u Osijeku. Igrači su došli pitati za plaće, ali novaca nije bilo," počeo je svoju priču Špehar u izjavi za Hrvatski radio.

"Želja uprave kluba nije bila prodati Špehara nego smo ga željeli zadržati još nekoliko godina i onda napraviti veliki transfer. Međutim, prije utakmice u Vinkovcima igrači su rekli da ne žele putovati. Da smo imali bilo kojeg drugog igrača za prodati mi bi ga prodali, ali jedino je Dino imao ponudu."

Mišljenje o svemu što se dogodilo pokazali su i navijači porukom "Za male ste pare izdali naše ideale": "Navijači moraju shvatiti da njihovi ljubimci nisu željeli putovati u Vinkovce. Da to nismo napravili ne bi bilo ni pobjede u Vinkovcima, ni navijanja ni ničega."

Za kraj je predsjednik najavio isplatu još dvije plaće: "U idućih nekoliko dana isplatit ćemo još dvije plaće. Baš oni najstariji igrači koji su se najviše žalili će dobiti 150 tisuća kuna u nekoliko dana i onda je licemjerno govoriti da smo nekoga prodali za male pare."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
 • dundo_maroje02.09.2011. u 12:02
  pitam se a šta je s onim silnim ponudama velikih europskih klubova! Nabijanje cijene da mali vrijedi 2 mil eura! ili je taj "veliki europski klub" bio dinamo, a 2 mil eura je 250 000 eura
  dundo_maroje
 • kapadaster29.08.2011. u 18:33
  Da ga je prodao u Tursku ili Ukrajinu; nikom ništa, al' eto prod'o ga u Dinamo pa je to problem... ccccc...
  kapadaster
 • mccmxi29.08.2011. u 15:23
  Pa što je trebao napraviti? Prodati Ivu Smoju u Manchester Utd??? Svi kritiziraju a nitko ne daje rješenje problema... Varteks je prodao ili mu je otišlo već 10 igrača dok je Osijek ostao bez Špehara i to za NOVAC!
  mccmxi
 • Legos29.08.2011. u 15:08
  nek je otišao mali špehar napokon se otvorilo to mjesto u sredini gdje će moći igrat igrači koji to stvarno zaslužuju.dino špehar je dobar za mlađe kategorije on nije nikako za seniore još
  Legos
 • čobanac29.08.2011. u 13:29
  E moj Šole tu tvoju priču moš pričat nekom drugom ..............
  čobanac