Ostali sportovi

Odgođen susret Splita i Zagreba

Sportnet • petak, 03.02.2012.
Odgođen susret Splita i Zagreba

Utakmica redovitog kola 1.-A lige koju je Split 1700 trebao odigrati u subotu na Gripama, odgođen je zbog nemogućnosti dolaska gostujuće ekipe OK Zagreb u Split.

Naime zagrebačka ekipa, je zbog vremenskih nepogoda u cijeloj zemlji poslala zahtjev za odgodu utakmice koju je splitski klub uvažio i susret će biti odigran u nekom drugom terminu.

Unatoč neočekivanim problemima prva ekipa splitskog kluba radi i trenira normalno te se priprema za buduće susrete i održava postignutu formu. Stanje u ekipi je poletno i vedro, te se s velikim optimizmom dočekuju sljedeći susreti.

Malo odudaranje od ukupno odlične atmosfere u ekipi je konačna odluka Amerikanke Jamie DeKiewiet da se iz osobnih razloga vrati u SAD. Ona će ostati registrirana za klub do kraja sezone, a ukoliko riješi neke svoje probleme, možda je ponovo vidimo u dresu Splita.

Privremeni, a možda i trajni izostanak DeKiewiet, sigurno će dijelom oslabiti ekipu u igračkom smislu, pogotovo u širini izbora kvalitetnih igračica. Međutim svi u splitskom klubu se nadaju kako cure mogu nadoknaditi njezin izostanak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!