Zimski sportovi

Hirscher: "Nisam ljut zbog pogreške"

Iz Kranjske Gore:Simon Maljevac • nedjelja, 11.03.2012.
Hirscher: "Nisam ljut zbog pogreške"
Foto: Kristijan Komarica

Poslije prve vožnje slaloma u Kranjskoj Gori nastup Ivice Kostelića prokomentirao je glasnogovornik reprezentacije, a na svoje se ispadanje osvrnuo Marcel Hirscher...

Ivica Kostelić u prvoj vožnji slaloma Kranjske Gore osvojio je osmo mjesto, no nije bio dostupan za izjave budući da je odmah otišao na "susret" s fizioterapeutom.

Stoga je mikrofon preuzeo glasnogovornik hrvatske skijaške reprezentacije Nenad Eror te kazao: "Ivica je otišao na kratak tretman s našim fizioterapeutom. Bolovi u leđima nisu jaki, ništa nije ozbiljno, no želimo da drugu vožnju dočeka u najboljem mogućem stanju."

U vodstvu je Andre Myhrer: "Zadovoljan sam i nadam se da ću u drugoj vožnji biti isto tako uspješan. Staza je unatoč toplom vremenu u solidnom stanju", prokomentirao je. "Zadovoljan sam sezonom, no jako želim doći do pobjede. Bila bi to točka na i."

Marcel Hirscher nije bio bijesan zbog odustajanja i velikog poklona našem Profesoru. U pretposljednjem slalomu sezone Ivica ima 34 boda prednosti u poretku slalomaša, a u ukupnom poretku Austrijanac drži više od 100.

"Išao sam maksimalno, bez kalukacija, jer sam želio ostvariti vrhunski rezultat. Nisam ljut zbog pogreške - takve se stvari u slalomu događaju", rekao je mladi skijaš.

"Nisam znao da je Hirscher pogriješio, niti sam bio svjestan lošijeg nastupa Kostelića. Uvijek se koncentriram na svoje vožnje, a u drugoj želim zadržati visoku poziciju", izjavio je pak Jens Byggmark.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!