Ostali sportovi

Ragbijaši se okupili prije Beograda

Sportnet • srijeda, 18.04.2012.
Ragbijaši se okupili prije Beograda

U srijedu su u Splitu započele pripreme hrvatske ragbi reprezentacije u sklopu kojih će reprezentacija u petak otputovati u Srbiju, gdje će u subotu odigrati pripremnu utakmicu protiv reprezentacije Srbije. Trener i izbornik Milan Yelavich na pripreme je pozvao 29 igrača od kojih će u Beograd otputovati njih 25.

Reprezentativci će u srijedu i četvrtak imati dva treninga, a u petak jutarnji trening nakon kojeg će otputovati u Beograd. Utakmica protiv Srbije trebala bi biti dobra prilika da trener i izbornik Yelavich isproba i vidi na koje igrače može računati za utakmice Europskog kupa nacija protiv Malte i Litve.

Popis igrača

Richard Pervan, Vinko Udovičić, Mike Jasko, Mate Borozan, Goran Čulić, Denis Brečić, Carl Banks, Dominik Draženović, Luka Jureško, Frane Marčić, Filip Ujaković, Tvrtko Dumančić, Jakša Lovreta, Mario Ozich, Tonči Buzov, Saša Sekovanec, Marko Bunić, Jai Ayoub, Shane Venec, Tomislav Burazin, Nik Jurišić, Ivan Šuta, Duje Grubišić, Filip Mijić, Ante Olujić, Damir Draganić, Ivan Miljak, Roko Krstulović, Luka Lerotić, Stanko Turić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • rene higuita18.04.2012. u 18:33
    Pregazite Srbiju kao plitki potok...
    rene higuita
  • idukar1718.04.2012. u 18:32
    neka im je sa srečom
    idukar17